Mam tento problem >
Restartuje se mi PC samo od sebe, ale zaludnost je v tom, ze asi jen ve 3 hrach (Mashed, Lock On, Rome:Total War). Ve Windowsech jede vse OK zvuk v pohode (hudba-mp3, filmy, programy...), ale kdyz zapnu jednu z tech uvedenych her, tak po par sekundach se PC restartuje. U Rome TW jsem prisel na to, ze kdyz vypnu podporu EAX2.0, tak to jede OK a neresetne se. V ostatnich 2 hrach jsem na to taky prisel. Staci v dxdiag (polozka zvuk) vypnou HW akceleraci zvuku. Kdyz to udelam, tak zvuk "hraje" jak z kazetaku od rakosniku, ale kopm v tech 3 hrach jede bez problemu (neresetne se sam od sebe ve hre). Divne je na tom to, ze to dela jen v tech asi 3 hrach a ostatni slapou v poho i s EAX2.0 (Counter Strike, Deus Ex IW, Doom 3, H-L 2, UT 2004 atd.....)
>opakuju, ze mimo ty 3 hry ve kterych se mi restartuje samovolne PC, to jede jak po masle. Ovladacema to neni a prehrivanim systemu taky ne, vse je OK.Pretaktovane nemam nic. _ JE TO DUVOD K REKLAMACI?
>nemate nekdo podobny problem?
>predem diky za vecne odpovedi
Moje HW: deska:MSI 865PE FIS2R, P4 2,4Ghz, 512MB RAM OCZ 2-2-2-4-8, R9600Pro 128MB Gigabyte, 120GB HDD Seagate[/b]