Zostava je AMD 2600+ , ABIT KV7 , 512MB RAM , ATI 9600XT , SATA disk Maxtor 80GB , SB Audigy , Winsows XPpro sp2en.
A teraz k problemu. Naistalovane pc nanovo , a taka to vec sa stane , zablbne nieco a poskodi sa subor system , ktory sa nachadza windows\system32\config. Samozrejme , je moznost dat z repair ten subor spet , ale uz nastava problem. RPC Server is Unavailable je hlaska ked chcem instalit trebars ati ovladace + control panel. Ovladace tam dostanem manualne , ale control panel nie. Samozrejme to nieje riesenie. Problem sa mi zda ze to je tento http://support.microsoft.com/kb/307545 ale ide o to ze RPC je sluzba a podla tohoto som prekopcil iba subor system , ostatne nie. Proste potrebujem tu sluzbu nejako spojazdnit , pripadne ci mi ostava to urobit podla tej microsoftackej sajty ? Nechce sa mi instalit cele pc.
Mala poznamka , toto pc uz jeden sata disk takto odpalilo. Nemyslim konkretne ze by to bol tento subor , ale proste uz raz disk v tomto pc klakol. Ide o to ze ci je problem sotware alebo hardware , aby sme mohli pripadne ist reklamovat nejaky komponent z pc.
EDIT: Riesenie je na tom web microsoftu , dik seckym za ochotu![]()
Riadte sa pravidlom , co nevyriesite sami nevyriesi nikto za vas![]()