Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: grafika vodnik - lepsi jen GPU nebo celkove s RAM?

Standardní grafika vodnik - lepsi jen GPU nebo celkove s RAM?

Zdar co je lepsi chladit GPU a RAM zvlast nebo celkove v jednom ?

Standardní

a o kterou grafiku se jedna, podle me je lepsi chladit pameti nejakyma pasivama zvlast, ale podle toho co je to za grafiku....
    AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: ASUS Radeon 9700 128MB nonOC ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm Akasa FAN ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex :::

Senior Member Avatar uživatele Snorri
    Věk
    37
    Vliv
    286

Standardní Re: grafika vodnik - lepsi jen GPU nebo celkove s RAM?

Citace Původně odeslal blekota
    Zdar co je lepsi chladit GPU a RAM zvlast nebo celkove v jednom ?
    moze sa stat, ze GPU bude ramky cez ten heatsink zahrievat. a na tvoju dalsiu grafu by ti nemusel chladic v celku pasovat, takze by som zvolil riesenie "jednotlivo".
    ASUS F3 series - powered by Core 2 Duo T5500 + Geforce Go 7300

Standardní

Citace Původně odeslal el_Barto
    a o kterou grafiku se jedna, podle me je lepsi chladit pameti nejakyma pasivama zvlast, ale podle toho co je to za grafiku....
    je to geforce 6800 GT

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

je to geforce 6800 GT
    Maš na mysli udělat něco jako toto:

http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=2609
    CPU: AMD Athlon64 3200+ MB: MSI K8N Neo Platinum nForce3 250 Memory: DDR 2x512MB 500MHz A-DATA VGA: Asus V9999 Ultra DeLuxe HDD 1: WD Raptor 74GB SATA HDD 2: WD Caviar XL WD2500JD - 250GB SATA Myš: Genius NetScroll Klávesnice: Logitech Internet Navigator Keyboard SE Case: Chieftec MX-01SL-D-U stříbrná - Middletower Zdroj: Aerocoll Aeropower 550W SilverLine Monitor: Hyundai ImageQuest Q995 stříbrný - 19\" Repro: Genius SW-5.1 Home Theater TV karta: Hercules Smart TV stereo DVD-ROM: Sony DDU 1613 DVD-RW: Lite-On SOHW-1633S

Standardní

Citace Původně odeslal Awada
    je to geforce 6800 GT
    Maš na mysli udělat něco jako toto:

http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=2609
    jo presne to mam namysli ale nevim jestli je to dobry napad

Standardní

Selskym rozumem, pokud by to bylo na nic tka by to lidi nekupovali a firma by nemela zisk. Tudiz by ot asi nevyvyjela a neinvestovala penize. POkud mas na to kompatibilniho WC tak se to IMHO vyplati akorat docela drahy spas

Standardní

Citace Původně odeslal Kazdic
    Selskym rozumem, pokud by to bylo na nic tka by to lidi nekupovali a firma by nemela zisk. Tudiz by ot asi nevyvyjela a neinvestovala penize. POkud mas na to kompatibilniho WC tak se to IMHO vyplati akorat docela drahy spas
    to ted teda fakt nechapu asi nemam ten selskej rozum nevim jak si prisel nato ze to lidi kupujou a uz vubec nevim jak si prisel nato kdyz nekdo neco vyraby ze to musi bejt hned dobry.

Standardní

je to geforce 6800 GT
    Dohromady. Jako například toto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28586b
    Právě jsem jej koupil ve výprodeji...
    Nyní prozatím používám originální chlazení kde je chladič na GPU oděleně od chladiče na DDR3 (nx6800GE) a SmartDoktor ukazuje rozdíl teplot max 3°C.

Standardní

Citace Původně odeslal Kazdic
    to ted teda fakt nechapu asi nemam ten selskej rozum nevim jak si prisel nato ze to lidi kupujou a uz vubec nevim jak si prisel nato kdyz nekdo neco vyraby ze to musi bejt hned dobry.
    no pokud se do neceho pusti treba Innovatek tak si zrejme nenimi pokazit povest. A kdyby to nikdo nekupoval tak se to prodavat asi nebude ne? Ale tady co vim ot ma akorat 1-2 lidi. Ono precejenom blok Radek/Galaxi/KP - 40-500 a tohle 60-80 EU je docela rozdil. a Ma to jiny natrubky nez 10/14

Senior Member Avatar uživatele Klon
    Věk
    37
    Vliv
    278

Standardní

urcite dohromady, protoze takovyhle karty uz potrebujou chladit i pameti a asi se pocita i s nakym tim pruvanem od vetraku na grafice.
    e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
    Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    299

Standardní

premyslel jsem o tom a urcite bych nekupoval dohromady!!
    tu kartu nebudes mit vecne
    stoji to velky love a vysledek bude stejnej(mozna horsi) jako kdyz to budes chladit blokem od Radka/Erty/KPCool atd.

na chlazeni pameti na grafice ti budou stacit pasivky a popripade je muzes ofukovat neslysnym fanem
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Senior Member
    Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal MISKOBOSS
    stoji to velky love a vysledek bude stejnej(mozna horsi) jako kdyz to budes chladit blokem od Radka/Erty/KPCool atd.

na chlazeni pameti na grafice ti budou stacit pasivky a popripade je muzes ofukovat neslysnym fanem
    dovolil bych si nesouhlasit...

6800GT topi cela a hodne...pasivky na pameti v jejim pripade moc nepomuzou a pokud chce clovek z ni dostat alespon 450/1200, tak je treba pouzit blok i na pameti. Sam resim stejnej problem, ale nejak nemuzu prijit na nejaky vyrobne jednoduchy reseni.
    Pokud planujes kupovat blok od nejakyho renomovanyho vyrobce, tak doporučuju DangerDen: http://www.dangerdenstore.com/produc...&cat=48&page=1
    ()__()
    (<'.'>)
    (")_(")

Standardní

Citace Původně odeslal Pirs

Pokud planujes kupovat blok od nejakyho renomovanyho vyrobce, tak doporučuju DangerDen: http://www.dangerdenstore.com/produc...&cat=48&page=1
    Trošičku drahý...

Standardní

Já si myslím že například ta moje grafika mi vydrží alespoň 2roky...

Na 6800GT budou stačit pasivky (paměti bez zátěže mají 50°C)?
    Neslišitelný fan jsem opravdu ještě neviděl (neslyšel)...

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal DlouhyJony
    Já si myslím že například ta moje grafika mi vydrží alespoň 2roky...

Na 6800GT budou stačit pasivky (paměti bez zátěže mají 50°C)?
    Neslišitelný fan jsem opravdu ještě neviděl (neslyšel)...
    na to bych si aji vsadil ze ti vydrzi dva roky
    a neslysitelnej fan ti klidne ukazu, mam jich par doma

rekl jsem pouze svuj nazor
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Standardní

No pokial tie pamete pecu ako uderene tak cisto pasiv bez fanu... no neviem neviem ci to bude stacit.

Na druhu stranu kupovat nejake all in one rieseria je sice prakticke ale ta cena
    ASRock K7S8XE+, Barton 2500+ 200*11, 1,65V, Y909267L30018 AQYFA 0350 RPMW, 512MB DDR400 Twinmoss, ATI Radeon9000pro 320/316, Maxtor max+8 30GB 7200rpm a Maxtor max+9 120GB 8MB cache, DVD-RW Plextor PX-708A, Plextor PX-130A, Big tower + Enermax 300P - VE, 3COM 905C-TX-M, Logitech MX510, IBM P260

Member
    Věk
    40
    Vliv
    279

Standardní

Ja si myslim ze pro dobry OC je treba pameti chladit. Da se z toho vytahnout myslim ze este tak 5-10% vykonu navic.
    Intel core2duo E6600 2,4@3,4 water cooled :o), teplota max. 65 ;MB:Asus P5K-E (deluxe); RAM:2048MB 800MHz corsair, Grafika Radeon 1600Pro;2xHDD 320GB seagate baracuda 7200.10;Lan intel pro;Audigy;samsung DVD smazka;PSU Enermax liberty 500W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání