Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Club 3D nVidia 6600GT

Standardní Club 3D nVidia 6600GT

cauky, mam problém s touhle kartou.. mám jí v msi K8N Neo2 Ultra Platinum, po nastartování woken mi naběhne hláška, že wokna nastavily nejnižší možnej výkon, aby se nepoškodila karta.. zkoušel sem nový ovladače, v agp taky sedí dobře a nevím co s tím.. v 3D marku 01 mám tedka něco kolem 9600bodů a to je hodně málo na tuhle kartu.. měl ste někdo někdy podobnej problém?
    mb: MSI K8N Neo2 Ultra Platinum cpu:AMD Athlon 64 3000+ s939 gpu:Club3D 6600GT nVidia 128MB hdd: WD 250GB sata ram: 1,3GB Samsung c.l 2.5, zdroj ATX 450W Levicom

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní

pripojil jsi externi napajeni do karty

Standardní

Co mas za ovladace?
    vim ze naky FW delaly presne tenhle problem taky nekomu...

Standardní

Citace Původně odeslal DemEND
    urcite nezapnul

Standardní

Citace Původně odeslal elemeNt
    urcite nezapnul
    Tak moc spechal si zaparit az to nezapnul

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

Citace Původně odeslal Jackiii
    Citace Původně odeslal elemeNt
    urcite nezapnul
    Tak moc spechal si zaparit az to nezapnul
    No neviem, ja som skusal co to spravi ked to nezapnem a grafika normalne nabehla , ziadne hlasenie o nedostatocnom napajani,pustil som 3d mark03 a padlo to pri proxycon teste (black scrren).A to mam zdroj 13A na 12V vetve.

edit:http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31111
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Standardní

měli ste pravdu, příště to pořádně zapojím.. někdy se až divím jak je řešení triviální
    ale furt mě ta grafika malinko zlobí... popíšu problém: mám spuštěno cca kolem 5 procesů klikám, všechno ok... jenže kliknu na jiný okno IE a pak na chvilku zamrzne (pár sekund), problikne monitor a už je to zase ok.. je to sice maličkost, ale pěkně to ztěžuje práci..
    mb: MSI K8N Neo2 Ultra Platinum cpu:AMD Athlon 64 3000+ s939 gpu:Club3D 6600GT nVidia 128MB hdd: WD 250GB sata ram: 1,3GB Samsung c.l 2.5, zdroj ATX 450W Levicom

Standardní

No vidis jak je to snadny reseni to sekani oken zpusobuji FW..me takhle zneprijemnovaly zivot pri prepina oken pres obrazovku Fly2000TV..dycky se me sekl obraz z tuneru na minutu treba. Proto sem se vratil ke starsim ovladacum. Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní

zkusím starší drivery...
    ale ještě mě trápí jedna věc, nejde mi přehrát žádnej avi, wmp apod.. prostě filmy.. kodeky sou podlě mě v pořádku,
    po spuštění přehrávání filmu se nic nezobrazí a zamrzává komp, přes ctrl alt del musím winamp, media player nebo jiný, který spustím ukončit...

Standardní

tak nakonec mi pomohly starší drivery - 71.80, všechno už funguje OK.. díky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání