Velikost paměti AGP je víc jak poloviční než je velikost operační paměti(mám 512MB). To může způsobit snížení výkonu.Lidičky setkali jste se taky stím to varování a je opravdu možné že to snižuje výkon VGA(mám 256MB)?
![]()
Velikost paměti AGP je víc jak poloviční než je velikost operační paměti(mám 512MB). To může způsobit snížení výkonu.Lidičky setkali jste se taky stím to varování a je opravdu možné že to snižuje výkon VGA(mám 256MB)?
![]()
AMD Athlon XP 1833 MHz Barton 2500+ ,ASUS A7N8X-X ACPI BIOS Rev 1010,512 MB PC3200(2 rows, 4 banks) 2.5 (5.0 ns @ 200 MHz)Infineon,Pine NVIDIA GeForce FX 5600 256MB-300/400,DVD-RW LG 6151,WDC WD120GB8MB7200,USB Dual-mode Camera,BtTunerPhilips TvTuner Conexant,BlueTooth-Gigabyte,Digi.Cam-Aosta-4MP,WiFi D-Link AirPlusXtremeG 108Mbps
Tak s timhle ti bohuzel neporadim
Kdyz uz pises o tom programu tak kdyz sem mel R9500 tak se mi normalne informace o GPU ukazali ale ted jak dam GPU tak mam sedo
Nevite co s tim?
Hledam sem novejsi verzi ale nic...
www.jack6.wz.cz/img/sedo.jpg
No me to Aida/Everest pise taky. A to tam tedko mam grafarnu Rage XL s 8MB a navic v PCI![]()
Ja si myslim ze velikosti AGP pameti se v tomhle pripade mysli "AGP Aperture size", jehoz velikost se nastavuje v BIOSu.
http://www.ocfaq.com/article.php/ove...ing/vidcard/43
| P67 + 2500K@silent |
V biose máš nastavené AGP aperature sizealebo ako sa to volá na dvojnasobok Operačnej pamäte zníž ju na 256MB a bude to v pohode.
nechapu proc sem postujes takovy blbiny:Původně odeslal Manji
1. neni to zadny aperature ci jaks to nazval
2. kdyby to mel nastaveny na dvojnasobek operacni pameti, tak by tam mel 1024MB, coz urcite nema.
3. urcite tam ma 256 MB, jenze BIOS nedela korekce RAM na 511, a tudiz 256 > 255,5 proto ta hlaska podle me
| P67 + 2500K@silent |
pokud máš velikost paměti na grafické karte 256MB, tak v BIOSu nastav AGP aperture size na 128MB (resp. půlku paměti grafické karty), ale její velikost by neměla v žádném případě přesahovat polovinu velikosti operační paměti PC.Původně odeslal maxzero
Over -> upPůvodně odeslal ctrl_j
Potom niečo hovor. Ja Aidu používam už viac ako 1.5 roka
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)