Zajimalo by me, jakym zpusobem mohu dokazat vadu na veci, pokud neni na prvni pohled ci kratkodobym testovanim patrna.
Konkretne.
Mam telefon SE T610, jenz druhy den po nabiti baterie spatne ukazuje stav kapacity. V podstate chvili ukazuje maximalne nabito, po hodine vybito, pak neco mezi atd. Casovy horizont zmeny ale neni fixni.
(Baterie telefonu je v poradku - viz. dale a zmena kapacity baterie neni zpusobena zmenou teploty)
Uz trikrat jsem ho reklamoval z toho jednou mi prehrali firmware. Podruhe
a po treti mi servis napsal, ze zavada se nepojevila. Pokazde vsak podle protokolu jen testovali baterii (i pres vyslovnou formulaci v reklamacnim protokolu, ze byla testovan a je OK).
Druha chyba je, ze pri spojeni BT sluchatka s telefonem je na strane volaneho znatelne echo - nekdy vetsi nekdy mensi. - i tady pokazde napsali - OK
Na infolince oskara mi mila slecna poradila, at zkusim poslat vyrobek do jineho autorizovaneho servisu na posouzeni, ale rad bych se vyhnul procesu vyse.
Vi nekdo, jakym zpusobem postupuje servis pri takovehle zavade a jak formulovat pruvodni dopis do jineho servisu, aby se zavadou zabyvali dele nez par minut?
Za kazdou odpoved budu vdecny.
-hyn-