Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: ktora sluzba monitoruje sietove zdroje?

Standardní ktora sluzba monitoruje sietove zdroje?

mam problem ked browsujem lokalnu siet vo winXP normalne mi nezobrazuje vsetky adresare na zdielanych pocitacoch, napr. v adresari X je v skutocnosti 5 dalsich adresarov ale na sieti mi ich ukazuje len 3, tie zvysne 2 mi proste vobec neukaze a pritom nie su nicim vynimocne, skryte ani nic podobne a tak to je zo vsetkym, doteraz mi takto v sieti "zmizlo" mnoho adresarov, aka sluzba sa stara o monitorovanie zloziek na sieti, moze to byt nou?
    Epox 8K9A7I | Thorton 2000+@2700+(13x166) | CoolerSpeeze CopperEagle | Gainward Ti4200 64mb (250/513@300/600)
    512MB PQI 200Mhz@166Mhz 2.0-2-2-6| Hitachi DeskStar 160GB | NEC 3520 | Samsung 757DFX | magNET operator

Standardní Re: ktora sluzba monitoruje sietove zdroje?

Citace Původně odeslal magnetique
    mam problem ked browsujem lokalnu siet vo winXP normalne mi nezobrazuje vsetky adresare na zdielanych pocitacoch, napr. v adresari X je v skutocnosti 5 dalsich adresarov ale na sieti mi ich ukazuje len 3, tie zvysne 2 mi proste vobec neukaze a pritom nie su nicim vynimocne, skryte ani nic podobne a tak to je zo vsetkym, doteraz mi takto v sieti "zmizlo" mnoho adresarov, aka sluzba sa stara o monitorovanie zloziek na sieti, moze to byt nou?
    Treba . Zkus support microsoftu, na tohle by byla dobra tak akorat kristalova koule.

Pripadne se vykaslat na sdileni a pouzit funkcni FTP.
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání