Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Úvodní znělka v KDE v Mandraku

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Úvodní znělka v KDE v Mandraku

Čau, trochu trapný problém. Vytvořil jsem si novou instalaci Mandrake10.1 (bez multimédíí a dalších volovin) a posléze doinstaloval, co bylo potřeba. Jenže jsem zjistil, že mi tam Balík nenainstaloval takovou tu úvodní znělku do KDE, kterou jsem tam při předchozí instalaci měl (a stejně tak znělku při ukončení). Ne že bych po nich tak toužil, ale dávaly mi jistotu, že zvuk jede dobře. Jak se to dá doinstalovat?
    Díky
    Honza
    Am386 DX 40

Member
    Vliv
    278

Standardní zvuk

ked mas cas tak vyskusaj Slackware. Potom zistis o com to je a nebudes sa musiet pytat ze ako sa doinstalovava nejaky balik. (configure , make a make install rulez)
    Athlon XP(palomino) 2000+@2200+,MSI KT4V,MSI Geforce 4 MX 440VTD,512MB RAM, Seagate 80GB, Slackware Linux

Standardní

naozaj skvela rada ...

zvuky su sucastou balika kdebase ale v MDK mozu byt v nejakom samostatnom baliku.
    spusti si package managera a daj vyhladavat "kde" a snad tam v popiskach najdes co hladas.
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Member
    Vliv
    278

Standardní

no uznavam, ze moja rada je fakt na ... ale pozri sa ze kedy sa to ten clovek pytal. A reakcia bola az na moju blbu radu.
    Athlon XP(palomino) 2000+@2200+,MSI KT4V,MSI Geforce 4 MX 440VTD,512MB RAM, Seagate 80GB, Slackware Linux

Standardní Re: Úvodní znělka v KDE v Mandraku

Citace Původně odeslal HonzaRez
    Čau, trochu trapný problém. Vytvořil jsem si novou instalaci Mandrake10.1 (bez multimédíí a dalších volovin) a posléze doinstaloval, co bylo potřeba. Jenže jsem zjistil, že mi tam Balík nenainstaloval takovou tu úvodní znělku do KDE, kterou jsem tam při předchozí instalaci měl (a stejně tak znělku při ukončení). Ne že bych po nich tak toužil, ale dávaly mi jistotu, že zvuk jede dobře. Jak se to dá doinstalovat?
    Spustit Spravce balicku v mdk (prikaz rpmdrake) a v popisech (description) zkus vyhledat neco jako kde start sound nebo kde sound.
    Epox 9NDA3+ (nForce 3 Ultra 250) | CPU AMD 64 3000+ | 512 MB RAM | HDD Seagate Baracuda 160 GB 7 200 ot/min | Ino3D GeForce 6600 GT | Samsung SyncMaster 793s | TOSHIBA ODD-DVD SD-M1802 | MIDI Tower |
    gentoo+AMD64+XFCE

Standardní

Díky, to mě mohlo taky napadnout, určitě to tam je.
    A co se týče druhé rady - máš samozřejmě pravdu, nakonec od toho Draka taky odejdu (spíš než Slackware bych zkusil Gentoo), ale zatím ještě nemám moc zkušeností. Sám sebe si vážím za to, že jsem zvládl instalaci na starší notýsek, který budu potřebovat na nahrávání kapely. Ale až bude čas, kouknu se i po "normálních" distribucích...
    Honza
    Am386 DX 40

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání