koupil jsem bezdrát komplet Creative Desktop Wireless 6000 CZ Desktop Wireless 6000 CZ. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28689
Ačkoliv sem čekal, že bude problem spíš s klavesnicí, je tomu obracene. Klavesnice funguje jak ma, je super. Myš fungovala taky dobre, ale jen pokud se rozbehla. Při kazdym zapnutí PC nefungovala. když sem jí chtel zapnout podle navodu (ma se tak zapinat i klavesnice, ale není treba, funguje vždy sama) tak nekdy to šlo, nekdy sem musel 5* vyndat baterky a stejne to neslo. Bohužel, nemuzu jí reklamovat, neb sem to dnes už nevydržel, a asi po 20min, co jsem se snažil mys vsemi zpusoby uvest do chodu, sem jí dal pěstí, načež se rozlítla na hodne kusu....takže reklamace asi nepripada v uvahu, jedine ze bych dal pestí i procejci. Muze mi ted nekdo poradit najakou jinou, kterou ma odzkousenou a nejsou s ní problemy? Hlvne me zajíma, když mam teda ted nainstal ten komplet, jestli když koupim a nainstaluju jinou myš, jestli se to nebbude hadat a myslet si že mam porad tamtu. nefungovala by nejaka jina na tenhle prijimač, aby nevzniknul problem, když budu mit prijimace 2? díky za každou radu....