Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: disk vyzaduje pri bootovani test konzistence? VYRESENO

Standardní disk vyzaduje pri bootovani test konzistence? VYRESENO

asi dva tydny pri staru pocitace pozaduje pc test konzistence disku. disk mam rozdeleny na dve logicke jednotky. jedna cast system a druha zbytek. test vyzaduje u zbytku. pokud chci pustit defragmentaci na systeme neni problem, ale na druhe casti to napise, ze by se mel pustit chkdsk /f . problem je v tom, ze v konzoli pro zotaveni jsou mozny k zadani pouze dva parametry (P a R). ty jsem samozrejme spustil, ale bez vysledku. taky se me zda, ze me postupne mizi data. nedavno me to zacalo psat, ze se opravil registr z nejake zalohy registru, zmizely me ulozene pozice z her atd.
    EPoX 8K9A2+ / AMD Athlon XP 2600+ cooled by Volcano 9 / 2x512 MB DDR Corsair / Leadtek WF A6600GT / Hercules Gamesurround Fortissimo III 7.1 /
    Western Digital 120GB S-ATA / Seagate Barracuda IV 80GB / Maxtor 20GB / Teac W540E / Pioneer D-106 / Chieftec TX-10BL-D / Genius HT 5.1 /
    Logitech Cordlees Desktop MX / 17\" Sony Trinitron E250

Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

no to ja vim, ze uz jsem se ptal jinde, ve spatny sekci. kazdopadne ty parametry nefungujou. zkusil jsem diagnosticky program od westernu, ktery nejdrive nasel chybi, ale potom je opravil. kdyz jsem ho spustil znovu, byl uz disk v poradku, ale kontrola se pri startu stale spousti. kde jinde se da spustit scandisk krome konzole pro zotaveni?
    EPoX 8K9A2+ / AMD Athlon XP 2600+ cooled by Volcano 9 / 2x512 MB DDR Corsair / Leadtek WF A6600GT / Hercules Gamesurround Fortissimo III 7.1 /
    Western Digital 120GB S-ATA / Seagate Barracuda IV 80GB / Maxtor 20GB / Teac W540E / Pioneer D-106 / Chieftec TX-10BL-D / Genius HT 5.1 /

Standardní

uz to funguje normalne. nejdriv jsem si stahnul dignosticky programek od westernu. ten opravil chyby na disku. potom jsem pustil (startu->spustit->chkdsk D: /f) odpojil jsem disk a nechal probehnout kontrolu. po restartu jelo vsechno normalne.

Standardní

Citace Původně odeslal jan.bohac
    uz to funguje normalne. nejdriv jsem si stahnul dignosticky programek od westernu. ten opravil chyby na disku. potom jsem pustil (startu->spustit->chkdsk D: /f) odpojil jsem disk a nechal probehnout kontrolu. po restartu jelo vsechno normalne.
    A řekni jim taky,kdo ti ho poslal...
    PC: Intel C2D E8400 | Thermalright Ultra 120 eXtreme + 12 cm Noctua | ASUS Formula Maximus | 4 GB Patriot Viper 800 MHz PC6400 CL4-4-4-12 | Sapphire Radeon HD 4770 512 MB | Velociaptor 300 GB + Samsung HD501LJ (500 GB) + Samsung F4 EcoGreen 2 TB + HP Media pocket drive 160 GB | Creative Audigy 2 Platinum eX | NEC ND-3540A |case HP + PSU 700W | 21" Samsung 214T | Logitech MX 3100
    NTB: ASUS Eee 1000H black

Standardní NECO PODOBNE

Ahoj.

Jsem uz uplne mimo...

Nejaky cas jsem zacal PC v praci vypinat jen na vikend. Vzdy v PO jsem pri startu mi musel projit SCANDISK vsema HDD. Puvodne jsem si myslel, ze to neni nic duleziteho, ale asi po 14 dnech jsem zjistil, ze mi to dela
    pri kazdym RESTARTU

Mam SATA Seagate, vypalil jsem si ISO SeaToolD, ale jen mi to nabootovalo do nejake DOS console a nic.

Odchazi muj drobek nebo co ? CO MAM DELAT

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání