Taxe mi tu uz asi 3 tydny vnucuje posledni priority update pro Wokna.
Zpocatku jsem mel potize s najizdenim na apdejtovou stranku woken (mozna si nekdo vsim, postil jsem tu o tom), ale to se vyresilo. Jenze ted, kdyz to stahnu, tak se to ne a nechce nainstalovat. Chvili se to instaluje, pak to zacne neco hledat po vsech certech vcetne prazdneho 5" floppy, nacez se to zastavi s chybovym hlasenim.
Myslel jsem, jestli nema malo mista na disku, uvolnil jsem ho kolik to slo, ma ted k dispozici asi 350 MB. Pak jsem si vsim, ze mi tam po tom zustava soubor C:\WUTemp\com_microsoft.KB867460_DOT_NET_EN_1_1_SP 1\NDP1.1sp1-KB867460-X86.exe, ze to tedy musi byt ten stazeny instalacni program a zkusil ho spustit oflajn. Na poslech se to chovalo v zasade stejne, jako na tom MS-webu, akorat opticky doprovod byl jinak. Pak to dorazilo do mista zoufaleho hledani a vydalo mi to tuhle hlasku:
Takze ocividne mu chybi nejakej soubor, co hleda v tom TEMPu, kde jsou jinak jiz mraky jeho TMP-souboru, a kdyz ho nenajde, tak si ho chce vzit ze site, ktera pochopitelne v tomhle pripade zadna neni. Jenze on ani kdyz je na Netu, tak ho tam nenajde.
Je tu nekdo s W98, kdo tenhle apdejt delal?
Jenze to neni vsechno.
Chtel jsem si nahodit tuhle mene dulezitou aktualizaci (jsou tam i jine veci, nez r. 2000):
Tak jsem ji nainstaloval, jak predepsano restartoval komp a ona se mi nabizi porad. Kdyz ji zvolim, klidne se nainstaluje po druhy, po treti... Aby se nereklo, tak jsem extra kvuli tomu nastavil cookies na Low, ale ani to na veci nic nezmenilo. Jediny cookie, co mam v prislusne slozce je ten odsud z fora.Aktualizace Customer Service Pack pro systém Windows 98*
Velikost ke stažení: 1,0 MB, < 1 minuta
Aktualizace Customer Service Pack pro systém Windows 98 obsahuje opravné nástroje pro daný systém a také aktualizace sloužící k rešení problému roku 2000. Další informace… (Informace na tomto serveru mohou být v anglictine.)
Takze zase: Vi nekdo, co s tim?