Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Problém s okny

Member
    Věk
    39
    Vliv
    278

Standardní Problém s okny

Čaute, mám čerstvou instalaci WinXpSP1 a vždycky když něco dělám, tak se mi relativně často minimalizují programy s nimž zrovna dělám.Prostě hraju hru a najednou se jen tak minimalizuje.Nic jinýho spuštěné nemám. Nebo teď, když píšu tento dotaz, tak se mi sem tam to okno stane neaktivní, takže na něj musím klepnout myší, abych mohl psát dál. Nevíte, čím to třeba je?
    Nevěděl jsem, kam tento dotaz zařadit, tak se na mě prosím nezlobte, pokud tady nemá co dělat. Dikes.

Standardní

zajímavé, máš nějaký firewall?
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Senior Member Avatar uživatele Strby
    Vliv
    274

Standardní

AVG7 mas Trikrat FUJ
    a ted opravdu mel jsem ten samy problem a delal me to nejaka komponenta AVG7 nahodil jsem novejsi verzi a bylo po problemu...
    zjistil jsem to tak ze jakmile se stalo nejake okno neaktivnim tak jsem zmackl ENTER a vyskocilo na me AVG
    my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI

Standardní

Na tento problem lze poradit univerzalni radu, zkontolovat system na viry, spiony, bordel, a zkouknout, co bezi za procesy (popr. po spusteni), nebo co delat musi.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Member
    Věk
    39
    Vliv
    278

Standardní

Hmm, mám Kerio a AVG7.U toho mám vypnutej rezidentní štít, tak jsem myslel, že tím to nebude. Zkusim ho vypnout uplně a uvidím.

Member
    Věk
    39
    Vliv
    278

Standardní

Tak fakt je to tím AVG7. Už je pryč...

Standardní

Ja bych jako kombinaci doporucil ZoneAlarm Professional a Avast!. Ja to takto mam nastaveny uz 3/4 roku a jsem spokojen a s bordelem z netu nemam problem... Jen jedna chybka, ZoneAlarm je tak precizni firewall ze nedovoli pristup na mistni sit, takze se nehodo do firem a domacnosti, kde je mistni sit a internet zaroven. A taky blokuje pristup na online servery ve hrach. Ale zato je velice bezpecny (zablokuje vsechny nekale veci! )
    1.PC:Athlon XP 2200+ Thorton, Gigabyte GA-7VT880-L, 512MB RAM DDR 400 Canyon, Gigabyte R9550 128MB, Seagate ST340014A 40GB, LiteOn CD-RW 52x-32x-52x, LG DVD-ROM 16x, Sound Blaster Live! 5.1 Value, 2x LAN Realtek 10/100Mb, PCI IEEE1394 Via, 400W Redstar zdroj, 17\" ADi MicroScan

Member
    Věk
    39
    Vliv
    278

Standardní

A ta chybka je pro mě dost závažná. Proto mám Kerio, kterej jde nastavit tak, aby místní síť neblokoval.

Standardní

Citace Původně odeslal Sam9999
    Ja bych jako kombinaci doporucil ZoneAlarm Professional a Avast!. Ja to takto mam nastaveny uz 3/4 roku a jsem spokojen a s bordelem z netu nemam problem... Jen jedna chybka, ZoneAlarm je tak precizni firewall ze nedovoli pristup na mistni sit, takze se nehodo do firem a domacnosti, kde je mistni sit a internet zaroven. A taky blokuje pristup na online servery ve hrach. Ale zato je velice bezpecny (zablokuje vsechny nekale veci! )
    no zalezi jak si ho nastavis ze?? ja mam wi-fi nu a mame interni sit a net jede to uplne v klidu.. a hry tak... staci jak si hodis wizarda a ten se te pta... je to podle me best
    CPU X2 4200+@2.92Ghz 1.375V Toledo + AC Freezer64 PRO MB ASUS A8N-E RAM 4x512 500 3-4-4-7-2T@450 VGA HIS X1800GTO@XT iceQ3@720/1480ZDROJ Seasonic SS-600HT 600W STORAGE Hitachi T7k250 250GB + 7K250 160GB@AAM SOUND CREATIVE X-Fi X-Treme Music + P580 5.1 DVD-RW LG GSA-H42L MONITOR Samsung 22" 2232BW MOUSE Mx310 500Hz MOD NET Hlucin.net WiFi 5Ghz 10MB/2MB/10ms/NO FUP

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání