AHOJ VSEM.
PREDEM UPOZORNUJI ZE SE VAM TO ASI NEBUDE ZDAT ALE CO TU PISU JE HOLEJ FAKT!!!!
K PROBLEMU: toto mi zacalo delat asi pred 14 dny na WIN XP SP1+ opravne balicky az do leden 2005 (instalace tam byla prez rok a v pohode)
dnes uz vim o 6ti lidech kteri maji to same a nikdo nevi co stim!!!
zniceho nic se mi zacaly sekat hry (vyhradne hry!!!!!) jine aplikace to nedelaly. No nez sem to zacal resit tak se mi stalo ze uz sem to nenabootoval. presne pri bootlogu WIN se to resetovalo az do nekonecna!
no takze sem C:\ chtel naformatovat ale hazelo to chybu za chybou !
uz sem se pomalu loucil s hadrem ale jeste jsem zkusil FdiskSuper
kterej je na "Ultimate boot disk" a ono se to chytlo. takze sem odebral disk C:\ a znovu vytvoril a naformatoval.
no a zacala instalace! uplne to same jako format! sama chyba. asi na 6x se to povedlo bez problemu a ja sem vesele instaloval veci ktere bezne pouzivam ( bez pripojeneho sitoveho kabelu!) . kerio - NOD 32, office a podobne. vsecko jde v pohode . po pripojeni kabelu sem okamzite aktualizoval NOD a spustil . vse ciste . ad aware nasel jen ty bezne soubory co jsou tam po instalaci a odstranil. zatim vse v poradku.
dokud se nespusti nejaka hra!!!!! v tom okamziku je to spatky kde to bylo .
klidne spustim CS a hraju ale je videt jak se to zacina nenapadne cukat a do hodiny je to mrtve!!!!!! pak uz nespustim ani tetris!!!!!!!!!!!!!!
VYTIZENI PROCESORU 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podotykam ze jine aprogramy normalne jedou a to treba i "Perfectdisk"
po restartu je to uz porad stejne!
presne toto se projevilo u vsech 6ti lidi i vcetne postupu problemu az na jejich pocet!!!!!!
no a jeste perlicka na zaver!
ja sem to teda nedelal ale dva kluci v Fdisku odstranili vsechny oddily ale po vytvoreni oddilu C:\ tam byly zpatky a nedaly se nijak odebrat!!! a to zkouseli vice Fdisku!!!!!!po instal meli vse zpet i s datama!!!! ( nedovolim si o nich myslet ze neumi zachazet s Fdiskem. to vim urcite ze dokonale!!)
no a ted nam nekdo prosim poradte!!! my dekujem za kazdej napad