Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Acer TM290LCi a nastaveni Bluetooth

Standardní Acer TM290LCi a nastaveni Bluetooth

Mam vyse uvedeny NB a nainstalovane ovladace pro Bluetooth, nedari se mi ale spojit s N6310i. Na nokii zapnu BT,ale v NB nic nezareaguje na nove zarizeni. Vubec netusim,jak to mam rozbehat.Pouzivam WinXP SP2. Neustale mi to pise Bluetooth device not found. Modra ledka pro prenos BT nesviti. Pripada mi to,jako by byl nejaky vyply,ci co. Netusite nekdo nejakou blbost,kterou nekde nastavim,aby to jelo?
    Proc mit super Pc, kdyz stale staci: PPro 200 512kcache,128 MB SIMM, ADAPTEC 2940U2W,IBM 9,4+4,3 GB, Seagate 2,1, Quantum 2,1 all SCSI, AWE32 ISA, MatroxMil2 4 MB WRAM, CR. DXR3(DVD), LITEON166S(16/48 ), SMC 10 Mbit sit, 3dfx Voodoo 4 MB.

Standardní optional bluetooth device

No, takze ked stlacis to tlacitko na aktivaciu Bluetooth, tak ti to na displeji vypise "Bluetooth device not found"?

Ak hej, tak potom tam neni modul Bluetooth hardwarovo nainstalovany, ja mam TM 4001 LMi a v tejto rade sa Bluetooth dodava ako "optional", tak je mozne, ze u teba to je podobne...
    Acer TravelMate 4001LMi | PentiumM 1,5GHz Dothan | 512MB Ram | 15" LCD | Ati Mobility Radeon 9700 64MB | 60GB-SuperMultiDVD | WiFi 2200 b/g | LAN 10/100 | Windows XP Home SP2 vs. Ubuntu Dapper Flight 4

Standardní

Nevim jaky tlacitko mas na mysli. Mam proste nainstalovany ovladace k BT(vytvorilo se sitove rozhrani + 3 modemova rozhrani), nainstaloval se nejaky konfiguracni software,ale i kdyz zapnu BT na Nokii, tak mi ten konfiguracni nastroj k BT hlasi neustale,ze neni zadne BT zarizeni v rozsahu(BT device not found). Proste NB hraje mrtvou lisku Pritom komunikace pres IRDA funguje naprosto bez problemu...
    Proc mit super Pc, kdyz stale staci: PPro 200 512kcache,128 MB SIMM, ADAPTEC 2940U2W,IBM 9,4+4,3 GB, Seagate 2,1, Quantum 2,1 all SCSI, AWE32 ISA, MatroxMil2 4 MB WRAM, CR. DXR3(DVD), LITEON166S(16/48 ), SMC 10 Mbit sit, 3dfx Voodoo 4 MB.

Standardní

IRDA a Bluetooth je úplně jiná věc..... takže funkčnost jednoho a druhého ne ssebou nesouvisí
    Na NB u aceru bývá tlačítko na aktivaci Bluetooth! Jestli jení BT aktivní tak se s ničím nepojíš...
    Jestli je aktivní poznáš jednoduše ve Správci zařízení - budeš tam mít položku zařízení bluetooth
    Jestli tam není, není aktivní
    Popravdě jsem ale hledal tvů notebook na netu a nenašel jsem, že bluetooth vůbec má......
    A ba né...... má http://global.acer.com/products/notebook/tm290.htm

Standardní

to and35rew

Hej, presne, to tlacitko, je na lavej strane, sluzi na sucanse zapnutie WiFi a BlueTooth-u...

to sofokless

no, ma, jak ma... aj moj ma pisane na nete ze ma - marketing

http://global.acer.com/products/notebook/tm4000.htm
    Acer TravelMate 4001LMi | PentiumM 1,5GHz Dothan | 512MB Ram | 15" LCD | Ati Mobility Radeon 9700 64MB | 60GB-SuperMultiDVD | WiFi 2200 b/g | LAN 10/100 | Windows XP Home SP2 vs. Ubuntu Dapper Flight 4

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

jeste bych pripomel tuto vec. u wxp sp2 muze byt problem s bluetooth ovladaci a v mnoha pripadech se doporucuje nejdriv nainstalovat ovladace BT a teprve pak instalovat SP2.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání