Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Porovnanie Abit KX7-333 a MSI KT4V

Standardní Porovnanie Abit KX7-333 a MSI KT4V

Neviem ci som to dal do spravnej kategorie fora, ak nie tak prosim presunte to kam to patri.

Takze mam moznost kupit tieto 2 dosky a rad by som vedel ktora je podla Vas vhodnejsia pre to co mam v popise. Moja stara doska je tesne pred umretim..skoro vsetky kondenzatory vytecene.
    Nie je k tym doskam manual...ani nic takze som len napisal to co som na nich nasiel..mozno to ani nieje spravne oznacenie danych motherboardov.

Ale ak ano a viete mi poradit ktora je lepsia po stranke stability, kompatibility a moznosti nastavovania veci v biose a taktovania, tak please o nazory.

Dakujem za odpovede.
    AMD Athlon XP 1700+@2000 Mhz (10*200),MB Epox 8RDA3+, 512Mb SDRAM Apacer PC 400 Mhz CL2.5, IDE Maxtor 80 Gb 7200ot/2MB cache, Sparkle GF 6600 128 MB 300/550@400/670Mhz, DTK Case Midi Tower 500W zdroj, SB live 5+1 digital, Creative 5300 5+1 speakers, CD-RW Asus 52*24*52, Genius scroll mouse, DTK keyboard, 17´ AOC 7Vlr+

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

na to co mas v podpise je to jedno ( viz CTETE prvni o podpisech ). msi je msi, tzn deska a sestaveni a nic vic. ale narozdil od abitu ma KT400 chipset.

btw neni k tomu manual? delas si srandu? konkretne k te msi sem si ho stahoval uz nekolikrat

take kdyz das vyhledavat tuna, tak trebas o MSI najdes spoustu veci.

takze... co delas spatne?

EDIT:

takze jsem si dal vyhledat KX7 a KT4 tady ( v googlu to funguje take ). a jelikoz jsem nasel i podobny thread, takze...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání