Clovek si s tim hraje aby to neshorelo...dava tomu napeti jaky potrebuje...prida tam 4 vetraky a ta binarni svine si proste vodejde do kremikovyho nebe. Dodival sem se na Holocaust...sednu ke kompu..nahodim ICQ a zhasnul mi komp...nejde zapnout...predtim sem se dival na teploty a CPU 42 vnitrek case 34 zdroj 40 takze zadnej problem...napeti nekolisa...vsechno stabilni a proset to klekne....nejde ani zapnout...reset cmosu nepomoch...baterka z desky taky ne...nic mi tu nesmrdi...vyndalk sem procik a jadro vypada taky ok...zadny vocouzeni...hned jak to zhaslo sem vosahal veskery pasivy na desce a vsechyn lehce teply....kdyz ho vytahnu ze site a zase zapojim tak sitovka sviti...D Bracket mi nic neukazuje protoze PC nezapnu...vypojil sem snad vsechyn kabely z desky a zase je vratil ale nic nepomohlo....jediny co me napada ze mi shorel zdroj....bohuzel ve ctvrtek odjizdim na hory a ted nejak nemam cas se v tom hrabat....KDO BY MI HELPNUL...UZ MI CELKEM DOCHAZEJ NAPADY CO SE KDE POSRALO
AMD Athlon XP Thoroughbred B0 2600+ 2075 (166*12,5) @ 3200+ 2209 ( 192*11,5 ) desak MSI K7N2=L Delta zdroj je nejakej shit noname ted nevim jestli 300 NEBO 350W v casu mam jeste 3x 120mm a jednu 80mm...ta 80 je i na velkjym hlinikovym pasivu na prociku
OSoben byhc to videl ez je v riti zdroj