Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Zapomenuté heslo do icq

Standardní Zapomenuté heslo do icq

No teď sem reinstaloval win a zistil sem že nevím heslo na icq. Nevíte jak bych ho mohl zjistit?

Na www.icq.com je to nemožné nevím co mají se serverem ale na další stránku se dostanu tak za 2h vůbec se tam nedá připojit
    No a na www.miranda-im.com by to šlo ale tam se nezadává ICQ# ale nick a můj to nebere protože v něm mám $ a to jsou pro ně nepovolené znaky hlavně že při registraci to nevadilo

Pls help!!!!

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    306

Standardní

https://web.icq.com/secure/password
    jestli stranky icq nesly, tak to bylo jen docasne.
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Standardní

no nejdou pořád
    ale teď už je to jedno protože už sem si vzpomněl(celý den sem se snažil připojit)
    btw stejně by mě to nepomohlo protože tam nemám mail-věděl sem že ho nemám tak sem si ho tam před reinstalací win dal pak se několikrát dal poslat na server a taky sem to ještě kontroloval esi tam opravdu je no a teď dyž sem se dostal na moje info tak sem zistil že tam žádný není
    jo a to moje heslo mě fakt dostalo

Member
    Věk
    38
    Vliv
    260

Standardní

Ale já mám teď stejný problém, včera jsem se zkoušel připojit od kamaráda a zjistil jsem, že jsem zapomněl heslo... Na ICQ retrival to nejde... A nemůžu to na stránkách mirandy najít, kde je tam nějaký okýnko na navrácení hesla...

Moh byste mi nekdo poradit kde to hladat

edit: zkoušel jsem ICQ retrival,ale ty se na mě ***** a neposlali mi nic...
    Ride to live, live to ride.

Standardní

Citace Původně odeslal Hnoj
    Ale já mám teď stejný problém, včera jsem se zkoušel připojit od kamaráda a zjistil jsem, že jsem zapomněl heslo... Na ICQ retrival to nejde... A nemůžu to na stránkách mirandy najít, kde je tam nějaký okýnko na navrácení hesla...

Moh byste mi nekdo poradit kde to hladat
    a mas to svoje heslo v te mirande ulozene?? jestli jo tak sem na to nekde mel program co to dokaze vytahnout z tveho mirandovskeho profilu...

nezaradilo se ti to nahodou automaticky do spamu treba kdyz mas postu na seznamu tak se to do spamu zaradi (a s jistym nastavenim rovnou vymaze...)
    zde býval podpis...

Member
    Věk
    38
    Vliv
    260

Standardní

nezaradilo se ti to nahodou automaticky do spamu treba kdyz mas postu na seznamu tak se to do spamu zaradi (a s jistym nastavenim rovnou vymaze...)[/quote]

Ne e, email mám na centrum.cz a tam se spam ukládá do samostatné složky, prostě mi nepřišlo vůbec nic

Standardní

Ne e, email mám na centrum.cz a tam se spam ukládá do samostatné složky, prostě mi nepřišlo vůbec nic
    pak je tu jista moznost ze mas na icq v profilu nastaveny jiny primarni e-mail, nebo ho tam nemas vybec.

kazdopadne pokud mas icq heslo ulozene v mirande tak ti na to staci icq-miranda-password-decrypter a ten funguje spolehlive
    zde býval podpis...

Member
    Věk
    38
    Vliv
    260

Standardní

Tak ICQ passowrd retrival zapracoval a poslal mi moje heslo A aby toho nebylo málo, poslal mi ho hned šestkrát

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání