Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Diakritika v MS Internet Exploreru

Standardní Diakritika v MS Internet Exploreru

V MSIE mi to nepise diakritiku. Kódovani stranek je v pohode, ale kdyz chci zapsat neco treba do vyhledavace s diakritikou, pise to klikyhaky. Jediný, co funguje, je áíéý, jak vidíte, kdyz chci ale napsat písmena s hacky, tak se to sype. Napriklad misto r s hackem to pise Y. Dusledek toho je, ze ani v mailech mi nejde psat s diakritikou.
    Nejaký nápad, co s tím?
    Díky!

Standardní

Jaka Windows, jaka verze IE? Zacalo znicehonic nebo odjakziva? V cem pises mejly - Outlook Express? Nemuze to byt vir? V jinych aplikacich OK?

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Standardní

Díky za zajem o muj trapnej problem. Mam XP profes., IE je 6.0.2800.1106 plus naký aktualizace. Je to rozhodne jenom IE, protoze treba Mozilla mi daikritiku pise. Stejne tak mi funguje diakritika ve vsem ostatnim (ICQ, Word, Excell,...). Vira zadnyho nemam (mam tu Nortona 2003 a prej jsem cistej). Maily pisu normalne napr. na Seznamu nebo Emailu. Je to ale zajimavy, protoze treba na email.cz to furt jeste nekdy funguje a nekdy ne. Vim, ze to neni ani v kodovani. Ptal jsem se znamejch, ktery mi radili jeste jiny finticky, ktery nefungovali, jako treba preinstalovat IE a tak, ale rady si taky nevi. Rada preinstalovat system se mi nelibi, to se na tu diakritiku radsi vy.eru. Diky za napady!

Standardní

Jsou veci mezi nebem a zemi... nedelam si srandu, proste jsem se s tim nesetkal. Pozitivni je, ze se vztahuje jen na IE. Staci pouzivat neco jineho (doporucuji Mozillu Firebird). Na druhou tsranu je to zajimavy problem. Ale napadaji me jen klasicke rady jako: vir (tos zkousel), spyware, trojan. Klidne to muze delat nejaky plugin (mas tam neco?) nebo posledni "patch". Stalo se to z niceho nic? Neinstalovals neco? Na webu jsem podobny problem jeste nevidel.

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Standardní

Máš nastavený kódování středoevropskejch jazyků? Zobrazit-kódování

Standardní

Vyresil uz nekdo tento problem? Začalo to z niceho nic, asi tak pred tydnem. Diakritika stranky je v poradku, jen diakritika ve formularich nefunguje. Zmena kodovani nepomuze, AdAware a SpyBot taky nic nevyresil. IE mam 6.0.2800.1106. Po mesici nainstaluju nove zaplaty, ale obavam se, ze to nepomuze. Na googlu jsem zatím zadnou uspokojivou odpoved nenasel.

Misto +ěščřžýáíé (okopirovano z notepadu) to pise +_a_Y~ýáíé (misto prvniho podtrzitka to neudela nic a misto druheho to udela ENTER)
    http://www.leteckemotory.cz - přes 1000 výsledků z 3D Mark, proudové letecké motory, tutorial na LockOn, fotky z leteckých dnů...

Standardní

Mozna se ti do IE neco nacpalo, to je hned - zkus program HiJackThis, je to program na detekci a odstraňování "smetí" ve Windows/Internet Exploreru: spyware, dialery, nainstalované popup okna/toolbary/přepisované domovské stránky, vyhledávání atd..
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

take to obcas dela google toolbar.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Díky pánové, vyřešeno.
    V HiJackThis jsem to oscanoval, divnosti vyhodil (x-google.com, NavExcel search a ještě cosi) a vše je už ok.
    http://www.leteckemotory.cz - přes 1000 výsledků z 3D Mark, proudové letecké motory, tutorial na LockOn, fotky z leteckých dnů...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nepracuje internet banking pres MS sdílení. (HTTPS protokol)
    Založil Pan_Jan_83 v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 21.07.2005, 19:48
  2. A pak ze LAN neni internet :-)
    Založil CompCrasher v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 09.12.2004, 16:01
  3. DNS
    Založil KUBA v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 04.03.2004, 17:13
  4. MW - velke pakety sa stracaju ???