Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: SL-75FRN2-L Original Bios

Standardní SL-75FRN2-L Original Bios

Prosim ma nekdo na tuhler desku od solteku SL-75FRN2-L Ten bios Originalni jeste nefleshovany ja bych ho totiz potreboval a tak jeslti nekdo nevi kde ho stahnout nebo mi napast jsem jaky to bios je jeho znaceni nebo jeslti by mi nekdo neposlal ty soubory na email ? lamex@seznam.cz
    A jeste jedna vec nebo ejstli nekldo nevi o nakych fakt super biosech pro tuhle desku nakych specialnich nebo nakych ktery jsou na ni nejlepsi a ma je ozkouseny ? Diky ...

Senior Member Avatar uživatele deathkiller
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

co zkusit ofic. stranky http://www.soltek.de/soltek/download/index.php?catid=1 vyber si nazev desky a GO (nebo zkus search) ten orig. zalezi jakou mas revizi desky muze byt bios v1.0 a nebo v1.1 (atd).jestli budes flashovat uloz si ten puvodni (a mas ho). nejlepsi bios co se tyce nastaveni a OC je 1.4Oc (tak nejak se jmenuje). ja bych je mel mit shruba vsechny nekde ulozeny (jen najit kde) od 1.0 az po ty novy + ty OC.uz je ale pozde (na me) tak jestli budes nejaky chtit posly me SZ a kdyz tak ti zitra odpoledne nejaky poslu nebo hodim vsechny na web
    jeste rada: jestli budes flashovat nesmis mit taktovany CPU (znici to bios)

Senior Member Avatar uživatele deathkiller
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

hodil sem je na web.je tam od v1.1 az po v1.7oC www.q3skiller.wz.cz/biosy.rar ma to kolem 2MB

EDIT: wz nejak haluzi tak kdyby to neslo stahnout zkuste to tady www.defrag.wz.cz/biosy.rar

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání