Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Zvukovka Terratec 7.1 Space a mikrofon

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Zvukovka Terratec 7.1 Space a mikrofon

U Terratecu 7.1 Space mi nejde nastavit úroveň vstupu na mikrofon, tzn. buď ho můžu tlačítkem MUTE vypnout nebo zapnout, ale nejde nastavit úroveň. Nejde to ani v originálním Control panelu, ani v normálních Windowsovskejch ovladačích zvuku. Když posunu ovladač, tak se nic neděje. Poradíte mi, kde může být chyba? Díky

Standardní

A když pustíš nějaký signál do linkového vstupu, tak to regulátorem pro linkový vstup můžeš regulovat? Nebo když hraješ něco ve WMP, tak regulátor WAV funguje?

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Jo, jinak funguje všechno, jak má. Alespoň jsem si jinýho zádrhelu nevšiml.

Standardní

Tlačítko MUTE je jednak u každého vstupního regulátoru, jednak u výstupního. Pokud to zmlkne při zamutování výstupu, může jít o záměnu vstupů. Linkový i mikrofonní vstup většiny zvukových karet mají téměř stejnou citlivost a liší se jenom vstupním odporem, takže pokud máš mikrofon omylem strčený do linkového vstupu, není pro něj (ten mikrofon) žádný problém ho (ten vstup) vybudit. V tom případě (záměna vstupu) by se hlasitost mikrofonu ovládala regulátorem linkového vstupu (někdy se taky jmenuje Vstup vnějšího zdroje).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání