Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: Macromedia Flash Player 6 - otravuje

Standardní Macromedia Flash Player 6 - otravuje

Vážení odborníci!
    Potřebuji poradit s problémem, který mě neustále provází. Jako internetový prohlížeč používám IE6. Při surfování po Internetu mě pořád-velice často znepříjemńuje otevírající se okno, ve kterém je hláška: "Nemáte nainstalován MACROMEDIA FLASH PLAYER6. Chcete ho nainstalovat?" Co mám dělat, aby se mi tato hláška neustále nezobrazovala. Nesmírně mě to otravuje. Nevím k čemu by mně tento program sloužil, a proto nemám potřebu tento program instalovat na svůj počítač. Děkuji za každou odpověď, která pomůže vyřešit můj problém . Antabe

Standardní

mno asi najjednoduchsie riesenie je si flash 6 nainstalovat, vobec to neboli ale nie .. flash sluzi na zobrazovanie flashovych animacii, ktorych je dnesny web plny, takze ziaden strach neni to spyware ani nic podobne
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

nastroje/moznosti/zabezpeceni/vlastni uroven/
    stahovat podepsane ovladaci prvky activex => zakazat

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní

Tak jsem to tak udelal, funguje, jenze ted mi prudi misto okna, ktery mi to stazeni vnucuje, tohle:

Kód:
    Mrkvosrot Internet Explorer

/!\ Your current security settings prohibit running ActiveX controls on this page. As a result, the page may not display correctly

[ OK ]
    Takze v podstate z blata do louze, jestli musim pokazdy odcvaknout vyhozeni tohodle nebo tamtoho je jedno. Da se to nejak zlikvidovat?

V minulosti jsem ten MFP mel, viditelne me sice primo nerusil, ale taky jsem nepozoroval nic, co bych jeho pomoci videl vic nez bez nej. Nevim, jak je velkej, ale kazdej zbytecnej program na kompu v podstate nema co pohledavat. A navic od posledniho formatu prevcirem mi system bezi o poznani rychleji nez driv; nemam sice jeste vsechno nainstalovany jak pred tim (rezidentni stit AVG, ktery jsem povazoval za jednoho ze zdrzovaku, mam), tak mam pocit ze tohle by mohla byt jedna z pricin. Navic dost silne pochybuju, ze se MFP da odinstalovat, kdyz si ho jednou vemu - nebo snad jo?

Standardní

IMHO zastanci ultra cistych HDDs, MFP rozhodně není na škodu!
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

noa co zkusit pouzivat jiny prohlizec? je to imho bezpecnejsi a rozhodne tam nejsou takove hovadinky.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Mikus: Flash Player sa dá odinštalovať ako každý iný program a nevidím dôvod prečo ho nemať nainštalovaný
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Vliv
    282

Standardní

Je nemalo programu, co se dodavaj bez deinstalatoru, daj se nejvys smazat, pricemz neni vubec jasny, co po sobe zanechaj v systemu. Kdyz to rikas, tak tohle zrejme mezi ne nepatri. Jinak ja spis nevidim duvod, proc mit nainstalovanej program, kterej je dobrej jenom k tomu, ze se prestane vnucovat na instalaci. Zatim jsem na tech strankach, ktery bez nej udajne nemuzou bejt, nenasel nic, co by mi tam chybelo.

Standardní

bohuzel smir se stim ze pokud tam ten prehravac nebude tak te to bude furt otravovat.

Jinak ten MFP je dle meho pozorovani nejcasteji kvuli designu stranky, menu a reklamam ... takze kdyz neco z toho vypadne tak to neni na prvni pohled poznat.

Klidne si ho nainstaluj.

Standardní

Citace Původně odeslal mikus
    Jinak ja spis nevidim duvod, proc mit nainstalovanej program, kterej je dobrej jenom k tomu, ze se prestane vnucovat na instalaci.
    Esi narazis na mISHuv post tak, ver ze nejen na to je dobry "jiny program"

Ty zrejme vychazis z pravidla: "Nefunguje mi nejaky program, ale prece nebudu pouzivat jiny jen kvuli tomu ze funguje" Tak to te lituju

Treba k Firefoxu existuje mnoho uzitecnych pluginu na selektivni (po kliknuti na oblast kde ma byt flash zobrazen) zobrazeni flashe

Vliv
    282

Standardní

Citace Původně odeslal jedik

Ty zrejme vychazis z pravidla: "Nefunguje mi nejaky program, ale prece nebudu pouzivat jiny jen kvuli tomu ze funguje" Tak to te lituju
    Nejak mi neni zrejma souvislost

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

pokud má připojení na internet přes modem, tak je lepší ten flash nemít, akorát pak otravují reklamní proužky a spomalují načítání stránek, zakázat/vypnout activex a nebo nejlíp - jiný prohlížeč, třeba už výše spomínaný a k mé spokojenosti používaný FIREFOX

Standardní

Citace Původně odeslal mikus
    Citace Původně odeslal jedik

Nejak mi neni zrejma souvislost
    Pokud jsem tvuj post pochopil tak jsi rekl ze nevidis duvod instalovat jiny prohlizec jen kvuli tomu ze neotravuje s instalaci flashe. Pokud jsem to spatne pochopil tak se omlouvam.

Vliv
    282

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator [url=http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=74921&start=15
    tady[/url] 20.ledna 2005 19:41]
    Citace Původně odeslal Mikus
    Povedlo se ti snad nejak obejit instalaci Macromedia Flash Playeru?
    Jak obejit? pokud nechces, neistaluj a hotovo. Nebo naistaluj a povol to jen pro urcite weby..
    Abych pravdu rek, nechtel jsem to instalovat, ale taky to soustavne prudilo, stejne jako ta systemova hlaska o mym bezpecnostnim nastaveni, jakmile se nekde nakej takovej fles objevil, a musel jsem mu vzdycky rict, ze to nechci. Jak je tady videt z predchozich prispevku, panuje vseobecny mineni, ze to jinak nejde a totez mi rikali lidi i jinde mimo OC. Jak to zakazat a jen pro urcity weby povolit, jsem zatim nenasel .
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator [url=http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=74921&start=15
    tady[/url] 20.ledna 2005 19:41]
    Povedlo se ti snad nejak obejit instalaci Macromedia Flash Playeru?
    Jak obejit? pokud nechces, neistaluj a hotovo. Nebo naistaluj a povol to jen pro urcite weby..
    Abych pravdu rek, nechtel jsem to instalovat, ale taky to soustavne prudilo, stejne jako ta systemova hlaska o mym bezpecnostnim nastaveni, jakmile se nekde nakej takovej fles objevil, a musel jsem mu vzdycky rict, ze to nechci. Jak je tady videt z predchozich prispevku, panuje vseobecny mineni, ze to jinak nejde a totez mi rikali lidi i jinde mimo OC. Jak to zakazat a jen pro urcity weby povolit, jsem zatim nenasel .
    no tak tedy tady, i kdyz je to jedno v tamtom _nasem_ thredu to nikomu nevadilo, protoze jsme tam kecali jen my

No proste ten Flash naistalujes:
    1) A bud zakazes ActiveX v IE /coz ti zakaze i Flash, protoze je tam jako "plugin" pod ActiveX. <= to ti zakaze flash VSUDE.
    2) A nebo naistalujes treba Kerio Personal Fairwall, kde zakazes ActiveX taky, ale muzes udelat VYJIMKY! /umi toho zakazat vic apod../
    3) jiny prohlizec napr: Opera

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Vliv
    304

Standardní

vem si FireFoxe s FlashBlock pluginem a budes vysmatej

PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)

Vliv
    282

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    No proste ten Flash naistalujes:
    1) A bud zakazes ActiveX v IE /coz ti zakaze i Flash, protoze je tam jako "plugin" pod ActiveX. <= to ti zakaze flash VSUDE.
    2) A nebo naistalujes treba Kerio Personal Fairwall, kde zakazes ActiveX taky, ale muzes udelat VYJIMKY! /umi toho zakazat vic apod../
    3) jiny prohlizec napr: Opera
    Mhm. Takze to jsme tam, kde jsme byli. Tim zakazanym ActiveX jsou ty flese pryc, ale holt ten blbej popup s tim systemovym hlasenim; kdyz je na strance tech flesu vic, tak prijde i ten vickrat. Je to blby, ale zatim se zda, ze je to tak aspon o neco lepsi, nez furt cekat, nez se ty pritroubly reklamy vyonanujou nebo je pracne soupat ven z obrazu.

Az dojde na novej PC (kdyby to aspon bylo v dohledu ), tak kazdopadne zkusim FireFox a uvidim. A nebo snad mezi tim prece jen nekdo prijde na to, jak se daj ty hlaseni vypnout. Jinak totiz (ac Mrkvo$rot moc v lasce nemam) zatim v celku nemam duvod si na IE stezovat.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Flash Player 7
    Založil radone v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 16.08.2004, 10:47
  2. macromedia dreamweaver mx - problem flash tlacitko
    Založil jan.bohac v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 09.08.2004, 16:12
  3. jak stáhnout macromedia flash?
    Založil Luky v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1