Zdar mam doma externi modem a neni nanem nic napsanyho jenom classic 56K dokumentaci taky nemam, zkousel jsem ho nainstalovat jako standartni 56K modem ale nereagujej. Je nejaka moznost ho identifikovat? DIk
Zdar mam doma externi modem a neni nanem nic napsanyho jenom classic 56K dokumentaci taky nemam, zkousel jsem ho nainstalovat jako standartni 56K modem ale nereagujej. Je nejaka moznost ho identifikovat? DIk
hoď sem foto z obou stran...Původně odeslal blekota
Jinak to jde i podle čipů tak napiš vše co je na chipech napsáno...
strc ho do kompu, a bud poznas, ktery to je ve vypisu biosu, anebo spust trebas sandru a opis si vendor a device ID. dle toho to pak na netu najdes.
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
No myslim, ze o externim modemu (serial/usb) moc BIOS asi vedet nebude a Sandra bez spravne nainstalovaneho ovladace modemu asi taky nePůvodně odeslal mISHA
![]()
Jinak jak radi ostatni, zkusil bych ho rozdelat a zadat do Googlu informace z kazdeho vetsiho chipu...
Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)
heh vidis, prehledl jsem slovicko externi. no tak pockame na vysledek. koneckoncu moc moznosti tu neniPůvodně odeslal IntEx
![]()
Spustit nejaky terminal, otvorit seriovy port, kam je modem pripojeny a skusat prikazy ATI0, ATI1 az ATI9. Malo by z toho nieco vyliezt, aspon vyrobca chipsetu (tipujem Rockwell/Conexant).
1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm
JO tak jsem to otevrel a bylo tam ic+ ovladace jsem nasel ale nejak mi nefacha![]()
chces rici, ze ze vsech tech popsanejch soucastek a potisteneho plosnaku jsi vydedukoval pouze 3 pismena?![]()
Napsal jsem jenom to nejdulezitejsi - je blbost sem psat vsechno ne, jak jsem psal ovladace jsem nasel na netu ale modem stejne nejde je to nejakej krapPůvodně odeslal mISHA
![]()
jj tak tohle bych ti taky poradil, zkoušel si to rozchodit pod dosem?Původně odeslal Rainbow
Už jen nostalgicky vzpomínám na dosovskej terminálek, BBSku, Fidonet, telefon za kačku a rychlost 2400 bitů/sec nebo to byly jiný jednotky?
na druhou stranu grafický prostředí prostředí a 2Mb linka má taky něco do sebe, ale tenkrát stačil ke spokojenosti ten pocit, že to jede, už to bylo dostatečně magický....hahahaha
nezlob se ale Chipset IC+ má ještě další písmena a čísla za sebou viz TP560xPůvodně odeslal blekota
takže se mi nezdá že jsi vypsal to nejdůležitější...
vsadim se že jsi stahnul tyto...
http://www.wellgroups.com/product/20...fm-56sa-icplus
sedí aspoň ten obrázek? než to zabalíš?
Kdyz jsem to stahoval tak tam byl obrazek (uplne identicky s tim mim modemem)Původně odeslal sofokless
no ono to ani nemusí vypadat jinak a může jít o jiný typ...
a nebo tam může být jen ilustrační foto shodné s tvým modemem...
a nebo může být ten modem opravdu špatný...
takže je na tobě co s tím dál...
Jo, jinak dik vsem za help![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)