Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: jak poznat modem

Standardní jak poznat modem

Zdar mam doma externi modem a neni nanem nic napsanyho jenom classic 56K dokumentaci taky nemam, zkousel jsem ho nainstalovat jako standartni 56K modem ale nereagujej. Je nejaka moznost ho identifikovat? DIk

Standardní Re: jak poznat modem

Citace Původně odeslal blekota
    Zdar mam doma externi modem a neni nanem nic napsanyho jenom classic 56K dokumentaci taky nemam, zkousel jsem ho nainstalovat jako standartni 56K modem ale nereagujej. Je nejaka moznost ho identifikovat? DIk
    hoď sem foto z obou stran...
    Jinak to jde i podle čipů tak napiš vše co je na chipech napsáno...

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

strc ho do kompu, a bud poznas, ktery to je ve vypisu biosu, anebo spust trebas sandru a opis si vendor a device ID. dle toho to pak na netu najdes.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    strc ho do kompu, a bud poznas, ktery to je ve vypisu biosu, anebo spust trebas sandru a opis si vendor a device ID. dle toho to pak na netu najdes.
    No myslim, ze o externim modemu (serial/usb) moc BIOS asi vedet nebude a Sandra bez spravne nainstalovaneho ovladace modemu asi taky ne

Jinak jak radi ostatni, zkusil bych ho rozdelat a zadat do Googlu informace z kazdeho vetsiho chipu...
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Vliv
    357

Standardní

Citace Původně odeslal IntEx
    No myslim, ze o externim modemu (serial/usb) moc BIOS asi vedet nebude a Sandra bez spravne nainstalovaneho ovladace modemu asi taky ne

Jinak jak radi ostatni, zkusil bych ho rozdelat a zadat do Googlu informace z kazdeho vetsiho chipu...
    heh vidis, prehledl jsem slovicko externi. no tak pockame na vysledek. koneckoncu moc moznosti tu neni

Standardní

Spustit nejaky terminal, otvorit seriovy port, kam je modem pripojeny a skusat prikazy ATI0, ATI1 az ATI9. Malo by z toho nieco vyliezt, aspon vyrobca chipsetu (tipujem Rockwell/Conexant).
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Standardní

JO tak jsem to otevrel a bylo tam ic+ ovladace jsem nasel ale nejak mi nefacha

Vliv
    357

Standardní

chces rici, ze ze vsech tech popsanejch soucastek a potisteneho plosnaku jsi vydedukoval pouze 3 pismena?

Standardní

chces rici, ze ze vsech tech popsanejch soucastek a potisteneho plosnaku jsi vydedukoval pouze 3 pismena?
    Napsal jsem jenom to nejdulezitejsi - je blbost sem psat vsechno ne, jak jsem psal ovladace jsem nasel na netu ale modem stejne nejde je to nejakej krap

Standardní

Citace Původně odeslal Rainbow
    Spustit nejaky terminal, otvorit seriovy port, kam je modem pripojeny a skusat prikazy ATI0, ATI1 az ATI9. Malo by z toho nieco vyliezt, aspon vyrobca chipsetu (tipujem Rockwell/Conexant).
    jj tak tohle bych ti taky poradil, zkoušel si to rozchodit pod dosem?
    Už jen nostalgicky vzpomínám na dosovskej terminálek, BBSku, Fidonet, telefon za kačku a rychlost 2400 bitů/sec nebo to byly jiný jednotky?
    na druhou stranu grafický prostředí prostředí a 2Mb linka má taky něco do sebe, ale tenkrát stačil ke spokojenosti ten pocit, že to jede, už to bylo dostatečně magický....hahahaha

Standardní

Napsal jsem jenom to nejdulezitejsi - je blbost sem psat vsechno ne, jak jsem psal ovladace jsem nasel na netu ale modem stejne nejde je to nejakej krap
    nezlob se ale Chipset IC+ má ještě další písmena a čísla za sebou viz TP560x
    takže se mi nezdá že jsi vypsal to nejdůležitější...
    vsadim se že jsi stahnul tyto...
    http://www.wellgroups.com/product/20...fm-56sa-icplus
    sedí aspoň ten obrázek? než to zabalíš?

Standardní

Citace Původně odeslal sofokless
    nezlob se ale Chipset IC+ má ještě další písmena a čísla za sebou viz TP560x
    takže se mi nezdá že jsi vypsal to nejdůležitější...
    vsadim se že jsi stahnul tyto...
    http://www.wellgroups.com/product/20...fm-56sa-icplus
    sedí aspoň ten obrázek? než to zabalíš?
    Kdyz jsem to stahoval tak tam byl obrazek (uplne identicky s tim mim modemem)

Standardní

no ono to ani nemusí vypadat jinak a může jít o jiný typ...
    a nebo tam může být jen ilustrační foto shodné s tvým modemem...
    a nebo může být ten modem opravdu špatný...
    takže je na tobě co s tím dál...

Standardní

Jo, jinak dik vsem za help

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání