Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: dratovani na otevreni nasobice

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní dratovani na otevreni nasobice

nazdar,
    tak jsem se rozhodl ze bych to mohl zkusit, tak jsem se chtel poptat co a jak a jake jsou rizika. mam 2400+ AXDA2400DKV3C Z339374240364 AIXIB0339SPMW a chci to spojit dratkem podle ocinside.de pouze na volbu "unlock multi". (s 15*133 toho moc vykouzlit nejde a treba 10*230 uz je celkem pekne). pujde to? podle me jo jen bych chtel znat i dalsi nazory nejlip od nekoho kdo to ma nebo delal, jestli to vubec pujde (s touhle serii), co se stane kdyz to nepujde (ale superlock by ten procesor byt nemel), co se stane kdyz to zkazim (presneji co vsechno se mi odpali a jestli by to slo vyreklamovat), nebo jestli si mam sehnat nejakou starou desku+ramky+ostatni a nejdriv to zkusit na tom at si toho odpalim co nejmene
    dik
    aurora + 500W, maximus formula, 4*2GB, C2Q 9400, cnps10x ex., 560Ti HAWK, vertex 60GB, 2*3TB WD, Lenovo L220x, lycosa + diamondback
    Acer 1810T
    www.highdef.cz

Member
    Vliv
    259

Standardní

No ja mam zadratovanyho Mobilniho Bartona (asi sem jedinej) jinak s tim Unlock multi skusenost nemam, mam nadratovanej nasobic a zkousel sem i ruzne napeti a to slo taktez v pohode... Nadratuj si rovnou ten nasobic 13x nebo kolik chces... Jeste dodam ze musis pouzit hodne tenky draty. (ale to je snad jasny)
    MSI K7N2 DELTA - AMD Athlon XP-M 2600+ @ 2200Mhz (200x11) | Gainward GeForce 7600GS AGP 256MB | 2048 MB RAM @ 400 | Samsung SP1614N 160GB 8MB | TEAC CD-RW | DVDWriter LG GSA-4120B | Live 5.1 | 4x AC Fan PRO TC | Primecooler(pasiv) & Arctic Fan 3 on CPU | Logitech MOMO Racing | NET 800/800 |

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    358

Standardní

ja bych hlavne zkusil vyhledat to o tom dratovani ( v nejcastejsich otazkach ohledne amd je odkaz na diskuzi - jsou tam i opravene odkazy ). tam myslim zjistis velkou cast odpovedi.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

no to jsem si prosel, uz jsem to i zkousel, jeste ted mam pod procesorem kousek dratku ale nefici to, zkouseli jsme to vickrat ale ani h*.

je mozne aby to na tom procesoru slo? abych se s tim zbytecne nesr*l.......popr. to prodal a koupil neco lepsiho
    aurora + 500W, maximus formula, 4*2GB, C2Q 9400, cnps10x ex., 560Ti HAWK, vertex 60GB, 2*3TB WD, Lenovo L220x, lycosa + diamondback
    Acer 1810T
    www.highdef.cz

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    295

Standardní

Ssnake potrebuje nasobic 10 nebo 11.
    Problem je ze jeho procesor je week39 coz uz znamena ze je superlock tudiz se neda nijak menit nasobic. Je to tak ?
    .

Standardní

Moje palomino marne zkousim otevrit pomoci vodiveho laku...nic...diry vyplneny voskem ale stale nic...jen se mi prepne nasobic z 11,5x na 11x a dal menit nejde nijak....jak se to vubec dratuje?? Prohlizel sem to tady ale nasel sem jenom dratovani na zmenu napeti...Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní

Citace Původně odeslal Prokop
    Problem je ze jeho procesor je week39 coz uz znamena ze je superlock tudiz se neda nijak menit nasobic. Je to tak ?
    ...jj suhlas

...a vzhladom na to aky ma chipset na doske v podpise by mohol skusit pouzit Eaglovu metodu
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání