Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Ako zalozit diskusne forum?

Standardní Ako zalozit diskusne forum?

Nuz potreboval by som zalozit diskusne forum,ale neviem ako na to
    kde je free hosting aky soft pouzit atd.velmi pekne dakujem
    potrebuejem to co najjednoduchsie vysvetlit aby som to pochopil
    Barton 2500+AbitKV7,Twister433MHzCL2
    SATA Maxtor120GB,Asus5224,LG4082,Pinnacle

Standardní

Nedavno sem rozchodil phpBB, je to velmi jednoduche. Musis mit webserver s podporou PHP a nejakou databazi (podporovane jsou MySQL, PostgreSQL, MSSQL). phpbb rozbalis pod koren webserveru, napr. do adresare forum a v prohlizeci spustis, spusti se ti install.php, zadas parametry vseho mozneho, on ti vytvori tabulky v databazi a pak uz mas prazdne forum, ktere muzes administrovat.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

ok aky php server sa ti osvedcil co je free

Standardní

Ne php server, ale webovy server, ktery nastavis, aby soubory s priponou php interpretoval pomoci PHP. Asi bych spis doporucil verzi 4.3.10.

Nejlepsi je Apache (2.0.52), ale muzes pouzit i IIS, ktery je integrovany ve windows, php do nej lze snadno pridat.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

na tema nejlepsi freehosting toho tu asi bude vic takze mrkni a vyhledej pripadne thread, ale mam pocit, ze to je s jistotou webzdarma. ackoliv na toto muzou mit ruzni lide ruzny nazor.

Standardní

nuz nebol by som proti ak by ste mi to napisali po bodoch

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

a nechtel bys aby to forum za tebe rovnou nekdo zalozil?

* potrebujes webhosting s PHP a MYSQL
    * cele to tam nakopirujes, PHPBB
    * pak zadas adresu a ona se sama spusti instalace tusim. nebo pres install.php. v prohlizeci.

Standardní

Zkus si zalozit web tady:

http://www.kgb.cz

Na webzdarma ti smazou web za kazdou drobnost, napr. totalcmd.ra_ kde sem mel instalator TC a muzes se s nima hadat jak chces, marne.

Na zprovozneni fora bys mel mit alespon trochu poneti o tom, co je to PHP a jak funguje a mel bys vedet neco o databazich.
    Bez techto znalosti neni prilis dobre rozjizdet disk.forum.

Standardní

Narazil sem treba na phorum.cz ... ale zda se mi to az moc dobre, tak narocna vec jako forum muze byt a zdarma....
    spyBook: HP nx9010 => C 2.4Ghz | 512 MB DDR | 30 GB HDD | DVD | 15" display
    spyPc No.1: SOLTEK SL75-DRV5-E | AMD ATHLON XP1700+ | 512 MB DDR | ATI R9200 | SEAGATE B7200.7+ 120 GB | NEC ND2510A | GENIUS SM Value 5.1 | ASKEY TView99 | acer AL1721ms | GENIUS SP-G106 | GENIUS Twin Touch Wireless | MODE COM Impact Black
    spyPC No.2: ABIT KT7A | AMD Duron 1Ghz | 256 MB SDRAM | GeForce 4 MX440 SE | SEAGATE BIV 40GB | MSI X52P | 15" AOC LM520A

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Zkus si zalozit web tady:

http://www.kgb.cz

Na webzdarma ti smazou web za kazdou drobnost, napr. totalcmd.ra_ kde sem mel instalator TC a muzes se s nima hadat jak chces, marne.

Na zprovozneni fora bys mel mit alespon trochu poneti o tom, co je to PHP a jak funguje a mel bys vedet neco o databazich.
    Bez techto znalosti neni prilis dobre rozjizdet disk.forum.
    kgb.cz / site.cz uz neni uplne zdarma potrebujes domenu jako na pipni.cz, tedy uz fakt zbyva jen to posra.. webzdarma

Senior Member Avatar uživatele sAd
    Vliv
    268

Standardní

jj... taky jsem na to koukal... ze me s tim kgb.cz trochu vyšachovali... měl jsem si to založit dřív...

ale pokud chceš PHP a SQL tak asi jiná možnost "než webzdarma" není... i když 194Kč ročně na kgb.cz není zas tak moc pokud to myslíš s tím forem vážně...

EDIT: sorry, nějak mi vypadal část věty
    YUKI > HP 6710b > Intel Core 2 Duo Mobile T7250 2 GHz > 2×1024 MB Nanya DDR2, 667 MHz > intel X25-M G2 80 GB SSD > dokovací stanice HP 2008 120W > LCD HP LP2275w
    SORA > Intel Little Falls 2 > Intel Atom 330 1,6 GHz > 1×2048 MB Corsair DDR2, 667 MHz > Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320 GB
    ERI > Nokia 700 > Belle FP1

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

hele sorry, ale kgb a fbi vzdycky byly a nejspis i budou nejsitovejsi hostingy. provozoval jsem na tom vsudyvsude dva weby a to dost dlouho nez jsem presel na webzdarma. tam mam momentalne webu circa 5-8, z nichz je jeden komercni a vydelava penize. ostatni maji vetsinou celkem nadprumernou navstevnost a jsou to vetsinou projekty konkretniho zajmu. nejsem ani blazen ani hazarder a v klidu to provozuju na hostingu webzdarma, nebot domeny nemam tedy alespon na nektere projekty. na ty ostatni je vetsinou vlastni hosting toho majitele domeny.

Standardní

Citace Původně odeslal Jey
    hele sorry, ale kgb a fbi vzdycky byly a nejspis i budou nejsitovejsi hostingy. provozoval jsem na tom vsudyvsude dva weby a to dost dlouho nez jsem presel na webzdarma. tam mam momentalne webu circa 5-8, z nichz je jeden komercni a vydelava penize. ostatni maji vetsinou celkem nadprumernou navstevnost a jsou to vetsinou projekty konkretniho zajmu. nejsem ani blazen ani hazarder a v klidu to provozuju na hostingu webzdarma, nebot domeny nemam tedy alespon na nektere projekty. na ty ostatni je vetsinou vlastni hosting toho majitele domeny.
    no ja nevim jsem na Site/Kgb 2 mesice a vypadky jsem jeste nezazil, za to kdyz tu nekdo hodi link na WZ, tak jsem dost casto zazil ze to proste nejelo, tak nevim nevim.. je to resim jednoduse mam http://skodik.no-ip.com a odtud se mi to presmerovava kamkoliv, takze kdyz mi to u KGB zrusi jdu na WZ a nikoho o tom nemusim informovat, protoze to zmenim jen na no-ip, kdyz koncim WZ pujdu zase jinam apod... proste pohodicka. Uz jsem takhle parkrat naletel, tak proste chci mit pevnou domenu

Standardní

webzdarma sa na forum nehodi,pretoze ma obrovsku nevyhodu v tom,ze ma MySQL databazu len 5 mB,a to sa zaplni raz dva....
    AMD Sempron 2400+@2800+ (206*10/1.65V) l AC Copper Silent 2TC l Asus A7V880 l 2x 512mB Corsair 2.5-3-3-8-1T-DualChannel l ATI Radeon 9550 128mB l Hitachi 80gB l DVD Toshiba SD-M1612 RegionFree l CD-RW Lite-On 52327S l EIZO 568AS l

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání