Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Krabičky na DVD

Standardní Krabičky na DVD

Cus, koupil jsem DVD-R emgeton TY (zelená) a koukal jsem, že je to v klasický CD krabičce. Někde jsem ale slyšel, že krabička musí být DVD, kde je trochu jinej střed a DVD se mírně "točí" (snad se tím neničí tolik střed média, nebo co...).
    Udělali soudruzi z emgetonu tedy někde chybu, nebo je to ok?

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    358

Standardní

a ty si myslis, ze se u dvd krabicek to medium netoci? dvd krabicka je pouze pro to, aby se na ni lepe delaly obaly.

tzn nepodlehej reklamnim kecum, pouzij ins... eh mozek
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Já ale pochopitelně nemyslím ty krabičky, co se do nich cpou origo filmy (jsem sice ňouma, ale zase ne takovej , ale klas. CD formát krabiček. Vnější rozměry jsou pochopitelně stejné jako u CD, liší se ale vnitřní částí - jinej je střed a tato skutečnost je také symbolizována v rozích, kde je 2x symbol DVD (U CD krabiček je symbol CD). Všechny DVD jsem měl zatím v tomhle typu krabičky. Jenže Emgeton si na to klidně dal CD krabku - je tam normálně jako u CDdéček uvedeno "Compact Disc - digital audio" (také 2x v rozích), no a médium se logicky netočí, což prej vede k riziku oddělení dat. vrstvy od plastu.
    Takže otázka platí, sorry za předchozí nepřesné vyjádření.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    358

Standardní

jo takhle. no uz vim. rozdil je v tom, ze v klasicke cd krabicce mas zoubky, ktere se radi lamou, kdezto v dvd mas mackaci stred, ktery stahne 3 zuby k sobe. tzn by to melo byt identicke s filmovou dvd krabickou.

a jinak jde stale o marketingovy tah. dvd i cd je fyzicky stejna plastova placka. takze jaky je v tom rozdil? jediny vidim v tom, ze kdyz mas oboustranne dvd, tak ho nemusis tahat za rohy.

ale uprimne, tohle se delalo i u cdcek a dnes je kazdy bere do ruky jak se mu zlibi...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání