Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Jaké je vybavení 8RDA+ ?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Jaké je vybavení 8RDA+ ?

Šťastní majitelé Epoxu 8RDA+, řekněte mi prosím, co vše jste dostali k základní desce. Mám na mysli: USB, Game port, IEEE 1394 kablíky, I/O shield, SPD650 card, ...

Member
    Vliv
    278

Standardní

co chces pocut? sak to vsetkoci si vymenoval, mas dosku+manual+cd+5xkabel(usb,ide,fdd,firewire,gamep ort)
    NTB: ASUS M6842NEU

Standardní

Citace Původně odeslal phi11
    co chces pocut? sak to vsetkoci si vymenoval, mas dosku+manual+cd+5xkabel(usb,ide,fdd,firewire,gamep ort)
    OK a co SPD650 - S/PDIF bracket?

Member
    Vliv
    278

Standardní

moc by si chcel, toto nieje audigy

Standardní

Citace Původně odeslal phi11
    moc by si chcel, toto nieje audigy
    Tohle je jeste lepsi nez Audigy , jen jsem chtel vedet jestli je Epox tak stedry a ten bracket standardne dodava, v nejake recenzi jsem ho totiz videl v jine ne, takze proto.

Standardní

kolik je tich ide kabelů 1 nebo 2? a sou tam ty kulatý jak pýšou na www.epox.cz nebo normál?

Standardní SerialATA

Kurna,ta deska asi nema serial ATA,co?
    Tak nemam jit radsi do Asuse?
    Nerikejte,ze Asus je horsi na taktovani
    P3B-F a 533MHz Celer = nejlepsi kombinace,co jsem kdy videl (920 stable 996 boot do Win) a jen na 1.85V s Titan Majesty M1AB,takze vymluvte mi toho Asuse!

Member
    Vliv
    278

Standardní

serial ata nema, sak chod dat za Asus peniazky, inac gulate kable nedavaju k tymto doskam, a kedze to nema raid davaju 1 IDE kabel

Standardní Re: SerialATA

Citace Původně odeslal Zorg
    Kurna,ta deska asi nema serial ATA,co?
    Tak nemam jit radsi do Asuse?
    Nerikejte,ze Asus je horsi na taktovani
    P3B-F a 533MHz Celer = nejlepsi kombinace,co jsem kdy videl (920 stable 996 boot do Win) a jen na 1.85V s Titan Majesty M1AB,takze vymluvte mi toho Asuse!
    Jj sak si kup ASUS, posledni dobou jsou ty jejich desky opravdu dooost vychytany

Standardní

A kčemu ti bude serialATA kdyť se na to ještě HDD nedělaj a myslim že tu eště dlouho nebudou a když jo to bude cena.....

Standardní

Citace Původně odeslal rehor1
    A kčemu ti bude serialATA kdyť se na to ještě HDD nedělaj a myslim že tu eště dlouho nebudou a když jo to bude cena.....
    Hmmm a co treba Seagate Barracuda V Plus ST3120023AS -120GB SA za 7500,- vcetne DPH?

Standardní

Skuste tam niekto prosim rozbehnut nejaku staru grafiku co ma este AGP 2X 3,3V...
    hp pavilion zt3020

Standardní

Serial ATA už sou v prodeji tak to sem asi zaspal.... a kde že

Standardní

Citace Původně odeslal rehor1
    Serial ATA už sou v prodeji tak to sem asi zaspal.... a kde že
    Treba v Czechcomputeru, ale urcite i jinde...

Junior Member
    Vliv
    275

Standardní

Disky so Serial-ATA budu urcite zo zaciatku drahe. Takze clovek sa nemusi nikam ponahlat. Ak bude treba nie je problem dokupit off-board S-ATA radic a aj napr. RAID radic ...
    AMD Athlon XP T-Bred B0 1700+@2200+, EPoX 8RDA+, Tt Volcano 9S (A1365), 256MB DDR333 PQI, WD 40GB 7200rpm + WD 8,4GB 5400rpm, CD-RW Teac W540E, Relisys 17\" RE786B - NEC Cromaclear obrazovka, Ati Radeon 8500, Zdroj 350W, Modem Microcom Deskporte 56K Internal/L - Lucent chipset, IrDA transceiver - prenos dát Nokia 6210 + Palm, IrDA receiver na COM1 pre diaľkové ovládanie PC, WinXP Pro SP1

Standardní

Citace Původně odeslal Thrall
    Disky so Serial-ATA budu urcite zo zaciatku drahe. Takze clovek sa nemusi nikam ponahlat. Ak bude treba nie je problem dokupit off-board S-ATA radic a aj napr. RAID radic ...
    120 GB Serial ATA za 7500,- je drahe?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56

Pravidla přispívání