Šťastní majitelé Epoxu 8RDA+, řekněte mi prosím, co vše jste dostali k základní desce. Mám na mysli: USB, Game port, IEEE 1394 kablíky, I/O shield, SPD650 card, ...
Šťastní majitelé Epoxu 8RDA+, řekněte mi prosím, co vše jste dostali k základní desce. Mám na mysli: USB, Game port, IEEE 1394 kablíky, I/O shield, SPD650 card, ...
co chces pocut? sak to vsetkoci si vymenoval, mas dosku+manual+cd+5xkabel(usb,ide,fdd,firewire,gamep ort)
NTB: ASUS M6842NEU
OK a co SPD650 - S/PDIF bracket?Původně odeslal phi11
moc by si chcel, toto nieje audigy
Tohle je jeste lepsi nez AudigyPůvodně odeslal phi11
, jen jsem chtel vedet jestli je Epox tak stedry a ten bracket standardne dodava, v nejake recenzi jsem ho totiz videl v jine ne, takze proto.
![]()
kolik je tich ide kabelů 1 nebo 2? a sou tam ty kulatý jak pýšou na www.epox.cz nebo normál
?
Kurna,ta deska asi nema serial ATA,co?
Tak nemam jit radsi do Asuse?
Nerikejte,ze Asus je horsi na taktovani![]()
P3B-F a 533MHz Celer = nejlepsi kombinace,co jsem kdy videl (920 stable 996 boot do Win) a jen na 1.85V s Titan Majesty M1AB,takze vymluvte mi toho Asuse!
serial ata nema, sak chod dat za Asus peniazky, inac gulate kable nedavaju k tymto doskam, a kedze to nema raid davaju 1 IDE kabel
Jj sak si kup ASUS, posledni dobou jsou ty jejich desky opravdu dooost vychytanyPůvodně odeslal Zorg
![]()
![]()
![]()
A kčemu ti bude serialATA kdyť se na to ještě HDD nedělaj a myslim že tu eště dlouho nebudou a když jo to bude cena.....
Hmmm a co treba Seagate Barracuda V Plus ST3120023AS -120GB SA za 7500,- vcetne DPH?Původně odeslal rehor1
![]()
Skuste tam niekto prosim rozbehnut nejaku staru grafiku co ma este AGP 2X 3,3V...
hp pavilion zt3020
Serial ATA už sou v prodeji tak to sem asi zaspal.... a kde že![]()
Treba v Czechcomputeru, ale urcite i jinde...Původně odeslal rehor1
Disky so Serial-ATA budu urcite zo zaciatku drahe. Takze clovek sa nemusi nikam ponahlat. Ak bude treba nie je problem dokupit off-board S-ATA radic a aj napr. RAID radic ...
AMD Athlon XP T-Bred B0 1700+@2200+, EPoX 8RDA+, Tt Volcano 9S (A1365), 256MB DDR333 PQI, WD 40GB 7200rpm + WD 8,4GB 5400rpm, CD-RW Teac W540E, Relisys 17\" RE786B - NEC Cromaclear obrazovka, Ati Radeon 8500, Zdroj 350W, Modem Microcom Deskporte 56K Internal/L - Lucent chipset, IrDA transceiver - prenos dát Nokia 6210 + Palm, IrDA receiver na COM1 pre diaľkové ovládanie PC, WinXP Pro SP1
120 GB Serial ATA za 7500,- je drahe?Původně odeslal Thrall
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)