Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Gigabyte FX5700 problém v základním taktu

Standardní Gigabyte FX5700 problém v základním taktu

Koupil jsem si Gigabyte fx5700 rev. 3 základni takt 425/500 Mám problémy ve Nfsu a Nfsu2 dochází k hroucení obrazu. To samé se deje ve Flatoutu. Jiné hry jsou ok. Prosím poraďte kdo tuto kartu vlastní jak na to.

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Standardní

zkus specifikovat problém přesněji a zadej apon nějaké informace, kterých se člověk muže chytnout...typ základní desky, OS, verze ovladačů..atd

Standardní

Mam AMD Athlon XP 1700+@2200Mhz 11x200 fsb 1.65V ::: 1x512MB DDR A-Data 466 (200Mhz 11-3-3-2,5 ) ::: Gk Gigabyte FX 5700 rev.3 ::: Msi K7N2 Delta-L Nforce 2 ultra ::: Hdd 160 GB Seagate 7200 ot. ::: Sb live 5.1 :::

Ještě k té kartě měl jsem doma tři kousky a všechny dělaly to samé. Např v Nfsu2 v obraze skáčou textury ale hra se nekousne jenom to obtěžuje při hraní. Testoval jsem to i na jiné stestavě a to samé. Že by špatná serie Dík moc za každou radu.

Senior Member
    Vliv
    301

Standardní

ze bys nemal nainstalovane posledne PATCHe na hru?

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Verze ForceWare porad chybi
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Senior Member Avatar uživatele Spajky
    Vliv
    297

Standardní

Zkus ovl. 56.72...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání