Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Nádržka pro ponorné čerpadlo

Standardní Nádržka pro ponorné čerpadlo

Ahoj, mám vodní chlazení (homemade) s ponorným čerpadlem. Rozhodl jsem se upgradovat nádržku ve které bylo čerpadlo předtím. (Vypadala hrozně ) Koupil jsem si plexi (Bauhaus) nařezal jej ale teď nevím čím to plexi slepit aby drželo. Silikonem to nedrží. Nebo se to celé má dělat nějak jinak?? Neměl by někdo nějaký jiný postup? O nádržkách pro ponorná čerpadla jsem toho moc nenašel. Díky.

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní Re: Nádržka pro ponorné čerpadlo

Citace Původně odeslal LukiX
    Ahoj, mám vodní chlazení (homemade) s ponorným čerpadlem. Rozhodl jsem se upgradovat nádržku ve které bylo čerpadlo předtím. (Vypadala hrozně ) Koupil jsem si plexi (Bauhaus) nařezal jej ale teď nevím čím to plexi slepit aby drželo. Silikonem to nedrží. Nebo se to celé má dělat nějak jinak?? Neměl by někdo nějaký jiný postup? O nádržkách pro ponorná čerpadla jsem toho moc nenašel. Díky.
    Existuje specialni lepidlo na plexi, Hornbach a podobne shopy ho maji. Jinak by ses mohl zkusit poptati v akvaristice. zalezi jak je ta tva nadrzka velka aby to to lepidlo vydrzelo.
    .

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

O lepení plexi je tu jeden celý rozsiahly thread.
    SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌

Standardní

Ok, sorry uz jsem to nasel. Objednal jsem si dentakryl a tim to zkusim slepit.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání