Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Logitech set (klavesnice+mys)

Standardní Logitech set (klavesnice+mys)

Zdravim dostal jsem bezdratovy set Logitech, mys MX900 a k ni prislusna klavesnice. Co me zarazilo byl adapter pro ktery jsem nenasel zadne uplatneni. Vystup ma 5.8V 1A. Klavesnice je na 4 tuzkove baterie 1.5V, coz by zhruba odpovidalo adapteru, ale zadnou zdirku pro adapter jsem nenasel a na vysilaci/nabijecce take ne. Muzete nekdo kdo vlastni stejny ci podobny set rici k cemu zdroj je?? Ď

Kaspery
    Abit NF7-SL Barton 2600+ (a.c. Copper silent 2 rev2.) 1024MB/400DDR Seagate Bar IV 2x 80GB a 20GB, DVD-R TOSHIBA, DVD-RW NEC 3520A Sapphire X800 GTO

Member mince
    Věk
    47
    Vliv
    277

Standardní

Jestli se nemylím tak na konektoru USB je dira pro pripojeni tohoto adapteru a funguje to pro nabijeni mysi kdyz je ve stojanku, teda pokud je to alespon trochu podobne MX700
    MadDogTeam - geocaching.com

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    287

Standardní

Citace Původně odeslal Ada4me
    Jestli se nemylím tak na konektoru USB je dira pro pripojeni tohoto adapteru a funguje to pro nabijeni mysi kdyz je ve stojanku, teda pokud je to alespon trochu podobne MX700
    jj , mam set s MX700 a je to presne tak..

........ ked zlyhaju vsetky pokusy , treba zobrat navod
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Standardní

Aha tak na USB kablos kouknout me nenapadlo . No ja to dostal do ruky "na tady mas" bez manualu a ovladacu. Jeste jakou ma klavesnice spotrebu baterii? Pouzivate v klavesce nabijeci baterie?
    Abit NF7-SL Barton 2600+ (a.c. Copper silent 2 rev2.) 1024MB/400DDR Seagate Bar IV 2x 80GB a 20GB, DVD-R TOSHIBA, DVD-RW NEC 3520A Sapphire X800 GTO

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání