Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: FX 5700 a jinej BIOS

Standardní FX 5700 a jinej BIOS

Ahoj.
    Zkoušel jsem změnu biosu u Leadtek FX 5700.Co se víkonosti týče,tak mi nejvíce vyhovuje BIOS od MSI.Ale mám s ním jeden problém.A to ten,že mi zablokuje 64MB VRAM,takže karta používá jen 64MB.Tím pádem není až tak plynule výkonná.Jinak s BIOSem od MSI jsem dosáhnul lepšího přetaktování GPU.Předtim mi šel najvíc do 470 a s MSI mi jde v pohodě na 490MHz.Vím že to je na FX5700 málo,ale oproti Leadteku je to pokrok.

Máte někdo podobné zkušenosti?Jinak jiný BIOSy než Leadtek jsou dobré v oddělení 2D 3D.Leadtek a Asus to nedělí.
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Standardní

Zkus si stáhnout bios od ASUS.
    PIECE THROUGH POWER ...

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Standardní

Citace Původně odeslal Tomasx
    Zkus si stáhnout bios od ASUS.
    to bych nedělal, ASUSí BIOSy maj problém s OC při použití FW 6x.xx a vyžších.

Standardní

Tak jsem zkusil nahodit Bios Aopen a změnil sem v hexu napětí na 1.5V GPU v 3D.Sice to moc nepomohlo,jen na těch 490MHz,ale i to ujde.
    Akorád sem si ho přejmenoval na Leadteka,kvůli podpoře WinFoxu.
    Njvíce si cením rozdělení 2D/3D.To mi opravdu u Leadteku chybělo.Nevim proč by měl běžet GPU pořád naplno.
    Jediný co se mi v Biosu nezměnilo je takt GPU.Takt paměti se změnil jak sem si zadal v bios editoru,ale GPU zůstalo na default.Ale to neni až zase takovej problém si to manuálně zvednout.

Jde vůbec nějak ještě zvednout napětí na GPU?Chladič je chladnej,takže GPU zvládne i víc....
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání