Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Problem s nastavenim booktype

Standardní Problem s nastavenim booktype

Zdravim mam vypalovacku Lite-on 1633S a dnes jsem si sehnal prvni 2vrstve DVD ze vyzkousim jak to pali . Jelikoz ale chci to DVD pote prehravat i ve stolnim prehravaci, tak jsem si rekl ze bych asi mel zmenit booktype, stahle jsem si primo ze stranek Lite-onu aplikaci booktype133 a tam jsem navolil aby se to medium z DVD+R DL "prevedlo" na DVD-ROM, napsalo to sice ze to probehlo uspesne, ale v pozici aktualniho booktypu media je porad DVD+R DL a ani kdyz dam Query tak se to nezmeni i v Neru mi to stale pise ze se jedna o DVD+R DL. Normalne bych to klidne i zkusil vypalit jestli to treba nepobezi, ale preci jen 2-vrstva media nejsou zrovna nejlevnejsi a tak se radeji ptam, zdali nekde delam chybu, nebo jestli je to normalni, ze se ten booktype zdanlive nemeni.
    Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512 DDR, GF4 Ti 4200 128MB, SB Live 5.1, Soltek 85 ERV, Seagate Barracuda V 80 GB a 160 GB, Lite-ON SOHW 1633S, Win XP, Linux (aktualne Danix)

Standardní

nevite alespon, kde se v Neru nastavuje ten Bit setting? Novejsi Nera to maji pry jiz v sobe, ale ja at hledam jak hledam tak to nemohu nikde najit. Mam verzi 6.6.0.3 a to by mela byt snad nejnovejsi verze. Prosim poradte
    Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512 DDR, GF4 Ti 4200 128MB, SB Live 5.1, Soltek 85 ERV, Seagate Barracuda V 80 GB a 160 GB, Lite-ON SOHW 1633S, Win XP, Linux (aktualne Danix)

Standardní

Co já vím, tak pro vypalovačky LITE-ON musíš použít speciální utilitku, která ti to umožní nastavit. Podpora booktype musí být jak softwarová, tak i hardwarová. U LG se v NERO nastavuje ve volbě recorderu ...

Standardní

mozete poradit ako nastavit booktype na nec3500, nero 6.6.0.3, dvd+rw?

Standardní

Jestli si to pamatuju dobře, tak u NEC-3500A lze nastavit booktype pouze u DVD+R DL, v NERO lze před vypalováním zaškrtnout políčko DVD-ROM.

Standardní

ok, dakujem (a dofrasa)
    skusal som napalit film na dvd+rw eproformance 4x speed (ako dvd-video cez nero), v pc-cku vsetko ide ok ale dvd prehravac zahlasi no disc tak ma napadlo zeby som skusil pri dalsom napaleni zmenit booktype

btw, ked som to napalil ako data tak menu ten dvd prehravac nacital ale nevedel pustit samotny film

teda vidim, ze moznost nastavenia booktype zalezi od napalovacky (hw, niekedy asi aj firmware) a aj od software (co by nemal byt problem)

da sa ale vseobecne zmenit booktype na akomkolvek PLUS-kovom mediu (DVD+R, DVD+RW, DVD+R DL)? mam este externu napalovacku LITEON SOHW-1633SX tak to skusim tam cez ten tool...

Standardní

Citace Původně odeslal ace
    da sa ale vseobecne zmenit booktype na akomkolvek PLUS-kovom mediu (DVD+R, DVD+RW, DVD+R DL)?
    Pokud to podporuje vypalovačka, tak ano.

Standardní

Citace Původně odeslal .Voivod.
    da sa ale vseobecne zmenit booktype na akomkolvek PLUS-kovom mediu (DVD+R, DVD+RW, DVD+R DL)?
    dik a tu je link na utilitu pre zmenu booktype pre liteon
    http://www.liteonit.com/ODD/English/.../e_utility.asp
    ak by niekto potreboval
    vyskusal som na vyssie uvedenom dvd+rw po napaleni a funguje to
    len este neviem ci to pomoze tomu stolovemu dvd prehravacu...

Standardní

dik a tu je link na utilitu pre zmenu booktype pre liteon
    http://www.liteonit.com/ODD/English/.../e_utility.asp
    ak by niekto potreboval
    vyskusal som na vyssie uvedenom dvd+rw po napaleni a funguje to
    len este neviem ci to pomoze tomu stolovemu dvd prehravacu...
    tuto utilitu mam a prave jak jsem psal v prvnim prispevku mi nebeha zrovna nejkorektneji, kdyz tam zvolim change z DVD+R DL na DVD-ROM tak to sice napise, ze zmena probehla uspesne, ale po zmacknuti Query se mi stejne zobrazi ze Booktype je DVD+R DL, je to nejake divne.

Nekde jsem take cetl, ze Lite-on 1633S ma problem, kdyz jsou nainstalovany ovladace pro nforce jine nez Microsofti, ze se pote tvari jako SCSI a nejdou pote palit +R media, nevim co je na tom pravdy

Standardní

Citace Původně odeslal kabakov
    tuto utilitu mam a prave jak jsem psal v prvnim prispevku mi nebeha zrovna nejkorektneji, kdyz tam zvolim change z DVD+R DL na DVD-ROM tak to sice napise, ze zmena probehla uspesne, ale po zmacknuti Query se mi stejne zobrazi ze Booktype je DVD+R DL, je to nejake divne.

Nekde jsem take cetl, ze Lite-on 1633S ma problem, kdyz jsou nainstalovany ovladace pro nforce jine nez Microsofti, ze se pote tvari jako SCSI a nejdou pote palit +R media, nevim co je na tom pravdy
    no ja mam externu napalovacku cez usb (v praci) a dvd+r dl som este neskusal tak ti asi neporadim
    okrem toho to nemam na nforce (ale to je nepodstatne ked to mam na usb)

Standardní

no ja mam externu napalovacku cez usb (v praci) a dvd+r dl som este neskusal tak ti asi neporadim
    okrem toho to nemam na nforce (ale to je nepodstatne ked to mam na usb)
    Aha, a kde je pls v neru ta moznost na nastaveni booktype? Ja jedine co jsem tam nasel, tak je polozka: "Rezim vysoke kompatibility DVD (bude vypalen nejmene 1 GB dat)" a nevim co si pod tim mam predstavit, mozna ze by to mohlo byt nastaveni automaticky na DVD-ROM, cimz by se prakticky zarucila vysoka kompatibilita, protoze DVD-ROM ctou vsechny mechaniky, ale +R jen nektere. Nebo je to jinak?

Standardní

Aha, a kde je pls v neru ta moznost na nastaveni booktype? Ja jedine co jsem tam nasel, tak je polozka: "Rezim vysoke kompatibility DVD (bude vypalen nejmene 1 GB dat)" a nevim co si pod tim mam predstavit, mozna ze by to mohlo byt nastaveni automaticky na DVD-ROM, cimz by se prakticky zarucila vysoka kompatibilita, protoze DVD-ROM ctou vsechny mechaniky, ale +R jen nektere. Nebo je to jinak?
    brzdi... ja som zatial booktype nastavoval iba cez ten tool (BookType133.EXE) od liteon
    napalil som dvd+rw cez nero (tam nemam ziadnu moznost nastavit booktype) a potom som nastartoval ten tool a cezen som zmenil booktype na dvd-rom, pre jednorazove dvd+r (dl) som to este neskusal ale treba to pri nich robit pred palenim dat

ten comp. mod 1 GB je nieco ine

Standardní

brzdi... ja som zatial booktype nastavoval iba cez ten tool (BookType133.EXE) od liteon
    napalil som dvd+rw cez nero (tam nemam ziadnu moznost nastavit booktype) a potom som nastartoval ten tool a cezen som zmenil booktype na dvd-rom, pre jednorazove dvd+r (dl) som to este neskusal ale treba to pri nich robit pred palenim dat

ten comp. mod 1 GB je nieco ine
    a vtom booktype133 si dal medium, pote jsi tam navolil ze chces DVD-ROM a dal change a pak se to povolilo tlacitko Write now! a tim jsi to tam napalil? Me tam prave to tlacitlo Write now! zustava porad zasedle

Standardní

a vtom booktype133 si dal medium, pote jsi tam navolil ze chces DVD-ROM a dal change a pak se to povolilo tlacitko Write now! a tim jsi to tam napalil? Me tam prave to tlacitlo Write now! zustava porad zasedle
    napalil som dvd+rw v neru (booktype bol dvd+rw)
    neskor som vlozil to dvd+rw a nastartoval booktype tool
    zmenil som booktype na dvd-rom
    a dal som write now!
    a bolo to

Standardní

Už jsem ti psal, že pro LITE-ON musíš použít speciální utilitu a ne NERO! Režim vysoké kompatibility s tím vůbec nesouvisí.

Standardní

Už jsem ti psal, že pro LITE-ON musíš použít speciální utilitu a ne NERO! Režim vysoké kompatibility s tím vůbec nesouvisí.
    no a ja uz 2x psal ze mi ta utilitka nefunguje, mam BOOKTYPE133 primo od Lite-onu a primo pro mou mechaniku a i kdyz mi to napise, ze booktype byl uspesne zmenen, tak zustava porad stejny a nemam jak to udelat jinak.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání