Jak moc žere integrovaná zvukovka výkon procesoru? Jakej je rozdíl proti normální zvukovce do 1000Kč v kvalitě zvuku? Někde to tu určitě bude, ale nenašel jsem to.
Jak moc žere integrovaná zvukovka výkon procesoru? Jakej je rozdíl proti normální zvukovce do 1000Kč v kvalitě zvuku? Někde to tu určitě bude, ale nenašel jsem to.
IBM ThinkPad T40
S integrovanyma zvukovkama mam akorad spatne zkusenosti. Mozna je to dobre na nejake to pipnuti ve windows, ale na poradnou hudbu to neni.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Zázraky se od toho čekat nedaj, ale pro nenáročnýho člověka žádnej problém. Co mám já za zkušenost, tak kvalita zvuku jako takovýho je celkem dobrá, spíš bejvaj problémy s občasným prskáním a praskáním.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Neni integrovana zvukovka jako integrovana zvukovka. Vetsinou maji horsi zvuk nez podobne PCI reseni, protoze na desce je mnoho zdroju ruseni. Co se tyce zatizeni CPU, zalezi zda se jedna o zvuvkovku SW nebo HW. SW zvukovky neumeji nic jineho nez prehravat PCM stream o 48kHz, takze resamplovani a napr. nejaky preudo3D efekty musi pocitat CPU. Pokud je zvukovka HW (ma svuj vlastni DSP), nemeli by se jeji vlastnosti lisit od PCI zvukovek, na PCI je preci taky zapojena.
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)