Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: U Me No Post, jinde ok... ?:/

Standardní U Me No Post, jinde ok... ?:/

Nu,

tak 'sem si jednou zkoušel svoje ramky a procák v kámošově desce (taky KV7, zkoušeli jsem, esi je vadná ona) a když jsem je (ramky =) vrátil z5 do kompu, tak už to nepostlo. Větráky sa točja, hadr s cd-romkou se rozjíždí, ale obrazovka bez signálu. Speaker udělá jedno dlóóóuhý pípnutí, pak počká a zas'.
    Když jsem tam zkoušel dát kámošovy 512-ky, tak se to vpoho rozjelo, takže sem si řek', že je vemu na reklamačku...
    Tam je teda týpek odzkoušel, ale ony jak naschvál jely...
    Pak jsem zkoušel tam hodit i ty 512 i ty 256 najednou a:
    při postu to ukáže 512MB, na tabulce vlastnosti tento počítač taky 512MB, jenom CPU-Z je schopné detekovat i ten vadný modul a hlásit, že jsou obsazené DIMM-1 i DIMM-2...plyne pár dotazů:

1) je možné, aby se prostě najednou deska s paměťma nepohodla, když před tím byly spokojené?
    2) U toho CPU-Z už jset někdo zkoušel třebas vadný modul spolu s funkčním, co vám to ukazovalo? Jenom funknční modul nebo oba?
    3) Nesetkali jset se s tím někdo a nějak to vyřešili?

Díkec.
    AMD Athlon(tm) XP 1700+@~2250?+ {168.1x9=1852.1MHz 1.675V AXDA1700 DUT3C JIUCD CoolerMaster Pasive 80mm NoName fan}
    Abit KV7 (finally NO MORE ECS!!!) |o| 1 PQI Module 256MB DDR333@404!!! {running CL2.5-5-5-9 2T 4-way 2.7V Synchro}
    Gainward GeForce4 PowerPack Ultra/650TV 64MB DDR {@310/567}
    Samsung SP0812C {80GB 7200rpm SATA} |o| Sony CDU-5221 {read 52x} |o| Hyundai ImageQuest F770D |o| Epson Stylus C43UX |o| NoName 300W PSU

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní Re: U Me No Post, jinde ok... ?:/

co do pipnuti si urcite dokazes najit na netu co znamena ( jmenuje se to beep post code a lisi se to dle vyrobce biosu ).

muze byt poskozeny jeden slot, pripadne ta deska nemusi zrovna s temato pametma byt spokojena ( predpokladam, ze pouze jednu pamet si v te desce nezkousel ).

nefunkcni modul ( pokud mi ho detekoval system ) mi samozrejme cpu-z detekoval, ale projevoval svou nefunkcnost i nefunkcnosti systemu a vyresil jsem to jeho vymenou ( v jednom pripade vymenou desky - protoze detekovala kazdy modul jako vadny ).

take je mozne, ze staci pouze vyresetovat cmos

a nakonec abych nezapomel > taky kv7? a vyrobce? .... neodkazuj se na podpis, protoze ten se zmeni a tento thread bude najednou o nicem. takze priste rovnou napis to ze mas abit. ju?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

to pípnutí je že je PC bez ramky
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

Jo, KV7. Jo, clearoval jsem cmos asi 10x. Divne je jen to, ze ty ramky zjevne fachaji (na te reklamaci), a s moji deskou taky fachaly, ale najednou se jim tam nelibi.
    AMD Athlon(tm) XP 1700+@~2250?+ {168.1x9=1852.1MHz 1.675V AXDA1700 DUT3C JIUCD CoolerMaster Pasive 80mm NoName fan}
    Abit KV7 (finally NO MORE ECS!!!) |o| 1 PQI Module 256MB DDR333@404!!! {running CL2.5-5-5-9 2T 4-way 2.7V Synchro}
    Gainward GeForce4 PowerPack Ultra/650TV 64MB DDR {@310/567}
    Samsung SP0812C {80GB 7200rpm SATA} |o| Sony CDU-5221 {read 52x} |o| Hyundai ImageQuest F770D |o| Epson Stylus C43UX |o| NoName 300W PSU

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání