Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: problem s pripojenim siete cez ADSL router

Standardní problem s pripojenim siete cez ADSL router

vo firme bezi ADSL WiFi Router Vigor 2600GE 4 porty na nho su napojene 2 pc priamo a zvysok siete bezi cez stary 10mbit 3com Hub ktory je spojeny s routrom. A niekedy, momentalne uz skoro stale pokial sa od routra neodpoji hub tak sa Net ani nehne ani naznak spojenia proste nic zo ziadneho pc v sieti. Po odpojeni to ide vsetko ok len pruser (ako je uz jasne) je v tom ze zvysok firmy sa na net potom nedostane (asi 10 pc). Predpokladam ze by pomohla vymena hubu za switch. Co vy na to?

Standardní

problem moze byt ako pises v hube, treba vykusat vymenit za iny pripadne za switch. Pocul som ale, ze vigor adsl routery maju problemy s vyuzivanim svojich portov. Problem bude asi v tom routery, ak sa pripoja dva pc tak to ide v pohode, ale ak uz treti v tvojom pripade hub. Takze by stale za skusku pripojit miesto toho hubu najaky iny komp a vyskusat ci nie je problem v tom. Cele by som to riesil tak, ze by som kupil napr. 16 portovy switch a ten spojil s routerom, dalsie pc by si priamo napajal do switchu.
    AMD Athlon XP (Barton) 2500+@2800+ Box, EPOX 8RDA+, 512 MB RAM DDR 333 Apacer CL2,5(Infineon), MSI G4 TI 4800SE VTD 128 MB, 2x Seagate Baracuda IV 80 GB 7200ot., Enermax EG365P-VE 350W, AC Slim Silent Pro TC, Audigy@Audigy2, Genius HT, Samsung 757MB...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání