Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Problem s mobilem !!

Standardní Problem s mobilem !!

Mam takovy zajimavy problem. Nokia 5210 a simka Oskar (limitovana edice volani po 5minute zdarma). Telefon vetsinou nevypinam, ale uz si mi dost lidi stezovalo ze mam vyply telefon a nemuze se mi dovolat. Koukam na mobil a na nem vidim ze je v siti, plny signal. Zkusim vytocit cislo, nic, pipne chyba a volani skonci. Vypnu zapnu telefon a pak to jede. Po 5minutach opet konec. Nedovolam se na nej a ani z nej nezavolam.
    Zkusebne prehazuju Simky (sluzebni Eurotel) a ejhle najednou to funguje. Ted to mam prhozene asi dve hodiny a funguje to no problemo.

Nevite nekdo co s tim? Vymena Simky? Stalo se to nekdy nekomu? diky Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní

no me to pripada jak kdyby sam Oskar ty SIMky chtel zlikvidovat, protoze se mu uz nelibi to volani po 5min... ale jeste jsem to nezazil, jen typuji.

Standardní

Ze by mela vnitrni kurvici mechanismus? zajimavy typ, no zatim testuju a funguje to opravdu bez chyby s tim prehozenim SIMek. Odpoledne zajdu do Oskar obchodu at mi reknou co s tim. Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    290

Standardní

simka ma vnutorny counter na xyz spusteni, potom sa zablokuje .. skutocnost, ktora vysla pre sirsiu verejnost najavo az pri boome kopirovania simiek .. ale to nieje tvoj pripad kedze ti nabehne a urcity cas funguje
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

Standardní

Myslim, ze zde prezentovane nazory ponekud prehaneji. Obcas se to stavalo, ze urcita kombinace telefonu x sim karty nefungovala zcela idealne, resilo se to ruzne, vetsinou vymenou sim karty. Vyzkousel bych provozovat onu "zasekavajici se" sim kartu v jinem telefonu.
    Jinak ja take mam tuto spec. edici a zadny problem (ovsem pouzivam nokii 5110 ), ale i v jinych telefonech funguje.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

No zajimave veci se clovek dozvi myslim ze nejlepsi bude kdyz zajdu primo k Oskarovi a tam to poresim. Treba ta karta ma v sobe nejakou chybicku za ty dva roky co ji mam a ted zrovna s 5210ku haze chybu. Dik Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Standardní

No ono nejlepsi je, ze vam to imho u Oskara nevymeni za tu SIM s timhle pusalem...

Standardní

Fakt ne? To sou pekne kur.fy no co at si to strci do pr.dele!! Potrebuju funkci telefon ne porad vyp/zap telefon abych si zavolal... Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Standardní

No ja nevim, kamos to takhle chtel udelat asi pred 1,5 rokem, ale ted uz nevim zda to byl Osckar ci T-Mobile ...

Junior Member Avatar uživatele Ondratel
    Věk
    37
    Vliv
    250

Standardní Firmware

já bych tyhle problémy spíš tipoval na firmware telefonu
    Již velmi letitý stroj...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání