Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Zero display service error při instalaci Cat na R9000pro

Member
    Vliv
    277

Standardní Zero display service error při instalaci Cat na R9000pro

Když instaluji jakykoliv ovladače na Sapphire ATI Radeon 9000Pro vybehne mi chybova hlaska Zero display service error a konec. Zkousel jsem odinstalovat ovladace a dat tam jiny a je to stale stejny.
    Nevite nekdo alespon co znamena tato hlaska ? Daval sem tam Cat 4.2 , 4.9

//rozhodoval jsem se do ketry sekce to dat /ovladače ??/ tak kdyby mel nekdo ten pocit at to klidne presune.

Edit by sisi: moved.

Member
    Vliv
    277

Standardní

Narazil jsem na 2 diskuze o tehle hlasce, ale moc jsem to nepobral ...

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/76507

http://www.driversearch.com/forums/graphics/6095.html

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Vzdyt tam mas odpoved. Odinstaluj vsechny ovladace od ATI, pouzij ATI uninstal utility. Pak ovladaci panely, system, hardware, spravce zarizeni, pak se podivej na polozku graficke adaptery, pokud tam mas:
    Radeon 9000 Series
    Radeon 9000 Series Secondary

Tak zakaz ten prvni, pravym tlacitkem a pak te to pozada o restart, to udelej a pak uz muzes nahodit nove ovladace.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Member
    Vliv
    277

Standardní jen tak pro uplnost

Tak nakonec jsem vyzkoušel teměř všechno, a vyřešil to reinstall woken, zajimavy je, že napoprvy - na čistou instalaci nahraji jakykoliv drivery - je to ok, ale když se tam pak pokusim nahrat jiny /ty předchozí samozřejmě předtím odinstaluji/ už mi to zase hlasi tu hlašku.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání