Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Epox RDAi problem s 2,0V >

Standardní Epox RDAi problem s 2,0V >

Momentalne mi bezi muj barton 2500+ na vyse uvedene desce na 2V s clockem 230x11. Vsechno fajn CPU od 37st po 50 max load. Ovsem... chystal jsem se pritopit na 2,025 a ono prd... proste se to nejak nechce rozbehnout, ale vubec. Dle vasich zkusenosti... je problem spis v desce nebo v CPU? Pekne me to se.. pac s vice V by to mohlo behat mozna pres 2,6 - 2,7, ne ze by vykon nestacil, ale nejakou desetinu V by to navic snest mohlo. Mam 3.1 revizi desky. Ackoliv nekdo rika, ze to uz je bida nemam zadne negativni zkusensti ani z civkami si s cimkoliv jinym... vsechno beha jako na dratkach. Predem diky.

Moderátor Avatar uživatele NOD
    Věk
    45
    Vliv
    294

Standardní

skor by som typoval na CPU ked musis doneho davat 2V aby isiel na 2.5GHz.
    KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)

Senior Member VIP Avatar uživatele Rabban
    Vliv
    286

Standardní

hlavne davat do CPU s 0,13mikroonu technologii je vrazda. navic napajeci obvody desky uz nemusej stacit krmit CPU na takovymto taktu s napetim pres 2V. Osobne si myslim, ze je to v desce, ale ne z toho duvodu, ze je spatna, ale z duvodu, ze na takovyhle zverstva neni stavena.
    Core 2 Duo E7300 3,33GHz, 2x2GB Corsair Dominator 1066 Gigabyte EP45 UD3LR WDC740GD Raptor Ga Geforce 8800GTS 640MB

Věk
    45
    Vliv
    294

Standardní

ono vies napr moja stara 1700+ nexcel ist viac ako 2.4 a to si do nej mohol davat aj 2.1V.jednoducho tvoj proc ma niekde strop a viac nepojde.a bacha na prierazne napatie

Senior Member VIP Avatar uživatele Rabban
    Vliv
    286

Standardní

btw chces od desky, aby zivila procesor s pribliznym ztratovym vykonem 139W, to se ji uz libit nebude...
    Core 2 Duo E7300 3,33GHz, 2x2GB Corsair Dominator 1066 Gigabyte EP45 UD3LR WDC740GD Raptor Ga Geforce 8800GTS 640MB

Věk
    45
    Vliv
    294

Standardní

hlavne vykonovej casti.inak cim to chladis?ked to vies chladit do 50°C.
    ma to zaujima lebo moja NF7 S ma uz pri terajsom procaku pomerne dost vrelu napajaciu cast

Standardní

Ono je to slozitejsi.... uz jsem OC par CPU (sama AMD) a hned muj prvni athlon dostal zazeh na 1,9V a fungoval 2 roky naprosto v pohode, funguje na stejnem taktu i dnes nekde jinde. NIKDY, opakuji NIKDY, se mi nepovedlo proslehnout CPU. Za prepokladu, ze je adekvatni chlazeni - vim o nemalo pripadech co do toho topi klidne 2,2-2,4. Osobne si myslim, ze mam pomerne dost slusny Barton jen z toho duvodu ze na 1,8 jede na 2,4 bez problemu. Dobra nemuzu se porovnavat s M verzi, ale to je mimo diskuzi. Zkousel jsem osolit samozrejme i NB na 2 V a uchladim to bez problemu Zalmanem a 12cm vetakem na 5V, takze s teplotou skutecne problem neni. CPU chladim 5x6 AL homemade waterblockem, ktery je po 95% casu totalne ledovy a tak se neni cemu divit, ze moje max je 50st. Senzory mohou kecat, ale silne o tom pochybuji. Nevim... na 2V proste nabeh bezproblemovy an 2,025 se mi to podarilo rozbehnout jen jednou.. normalne proste zustane cerna obrazovka.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání