Ahoj lidi. Po precteni jednoho threadu o padani v nekterych hrach na NV 6800LE mne napadlo, jestli by neco nepomohlo i mne:
Mam pul roku stary notebook (viz podpis) a na nem je integrovany Mobility Radeon 9600 s vlastnimi 64 MB RAM. Vetsina veci jede spravne, ale v nekterych hrach mam BSoD a restart do 5-10 minut hrani (v jedne hre dokonce vse v poradku, dokud auto neprevrhnu na kabinu). Taky mi po par spravne vykreslenych snimcich pada muj program pracujici s GL_ARB_fragment_program (extenze pro praci s PS 2.0 v OpenGL), ale ohledne toho jeste jednou skouknu ty z cizich zdrojaku, ktere na ATI nepadaj
Padani je stale v tech samych hrach a v tech samych mistech, i kdyz jsem vyzkousel jine ovladace (puvodni drivery -> predposledni Omega -> posledni Omega). Ackove hry (Doom 3, UT 2004, Quake 3, ...) mi jedou spravne, stava se to v beckovych hrach (jedna ze 2 dodanych k notebooku) a nekterych freeware a open-source. Takze ten problem neni akutni - v Racerovi (www.racer.nl) uz jsem se naucil jezdit ciste a auto neprevrhnout a sve koderske schopnosti hodlam dale zlepsovat![]()
Jinak zatim pouzivam WinXP Prof. Az vyjde SUSE Linux 9.2, tak tam nainstaluju ten (v SUSE 9.1 se mi nepodarilo rozchodit 3D akceleraci, ale dnes uz mam vice zkusenosti - a pockam s tim na 9.2).
PS: Nerad bych flashoval BIOS a podobne, pokud znicim integrovany graficky cip, tak muzu vyhodit celou zakladni desku. Takty mam vychozi apod.