Chcem aby nesekal 3dmar2003 ... musim dat plocha, advanced, troubleshooting, a znizit hw akceleraciu... aj niektore hry prestanu takto blbnut. ALE! pridem o akceleraciu priesvitnych okien, o HW kurzor... takze hra uz neseka ale nemam jaksi krizik a okna vo win zase sekaju a zatazuju zbytocne procesor.
ATI nevedia spravid driver, su to k*k*ti, male deti.
To snad ani nie je mozne. S voodoo3, nvidiou nikdy ziaden problem a co mam ati 3 mesiace tak nic nejde normalne... no povedzte je mozne aby som mal 40fps v cs? na mojej karte... doska kt133a, 1300mhz cpu.
Dalsia vec, pustim cachemana, idem si nastavit cache na Maximize throughput for file sharing a pozeram help:
The Disk Cache gets a higher priority with this preset. It should be the best for file servers and workstations with very high I/O activity.
Do not use this option with ATI Catalyst drivers! (There is most probably a bug in these drivers creating instability with this setting).
Co je to za vyje**** driver ze zacne padat ked zmenim diskovu cache.
Nech mi toto pekne vysvetlia ti k*k*ti z ati. btw. ta vec so sekanim 3dmarku je uz dlho znama (cca rok tusim) a este to nedokazali opravit.
A dalsia debilina je ze krystalovy obraz ati... taky isty ako manli geforce.
Takze akoze vykon dobry, ale to je asi tak vsetko. Mna dost stve ked musim restartovat pc koli gpu recover a inym dristom. Nemozem si nastavit cache, nemam hw kurzor a okna atd.