Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: ADSL????

Junior Member
    Vliv
    254

Standardní ADSL????

Potřeboval bych vědět jaký máte zkušenosti s ADSL od těchto firem BlueTone a SkyNet. Jde o 512/128 bez omezení s agregací 1:20. Můžete klidně navrhnout i jiné firmy. Dík za názory

Standardní

Tohle se spis asi doctes na foru http://www.dsl.cz. S temahle 2 providerama zkusenosti nemam, nakonec jsem se rozhod pro Contactel, tak doufam ze jsem neprohloupil.
    Intel Core 2 Duo E6750 @ ?? GHz, ASUS Rampage Formula, 4x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, Seagate Barracuda 7200.10 320GB, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, DELL P1130 21", Razer DeathAdder.

Member Avatar uživatele NMS
    Věk
    48
    Vliv
    258

Standardní

Mohu potvrdit, jsem u nich 10 měsíců, jede jim to OK i na základní variantě 512/128 1:50.
    C2D E6550 | GB P35-DS3R | Geil 2x1GB DDRII 667 | X1800GTO | Barča 320GB SATA 7200.10 | SH-S183L | Philips 170S
    Pokud se někomu něco nelíbí, nechť mi *** políbí, nebo použije reputaci, teď
    se už ani podepisovat nemusí ...

Standardní

zase agregace ... joj ... si podelte 512 / 50 a zjistite kolik Vam to pojede az ty firmy vyprodaji agregacni skupinu ve ktere budete ....
    ..:: Nas-Net.org ::.. programming,build-up and management networks,development,freenet,education

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

mam Nextru
    512/128 bez omezeni dat
    stahuju 100kB/s
    od 1.11 jsem stahl 58GB a to prej na me plati FUP

mesicne platim 1.500,- s DPH
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Standardní

Citace Původně odeslal MISKOBOSS
    mam Nextru
    512/128 bez omezeni dat
    stahuju 100kB/s

Nemaji nahodou nejakou akci do konce roku, kde se neuplatnuje FUP? Tenhle tarif mas moc kratkou dobu na to, aby se ti nejak vyrazne projevilo FUP. Jinak na stav FUP se muzes podivat do user.nextra.cz - je to tam pekne rozepsany vcetne dennich prenosu dat.

mimochodem - co je to presne za tarif? Neomezene tarify se pokud vim uz nenabizi, jedine tarify Fun, kde neni sice limit ale je FUP a prave do konce roku bez nej.
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Gargamel
    mam Nextru
    512/128 bez omezeni dat
    stahuju 100kB/s

Nemaji nahodou nejakou akci do konce roku, kde se neuplatnuje FUP? Tenhle tarif mas moc kratkou dobu na to, aby se ti nejak vyrazne projevilo FUP. Jinak na stav FUP se muzes podivat do user.nextra.cz - je to tam pekne rozepsany vcetne dennich prenosu dat.

mimochodem - co je to presne za tarif? Neomezene tarify se pokud vim uz nenabizi, jedine tarify Fun, kde neni sice limit ale je FUP a prave do konce roku bez nej.
    ten tarif mam skoro 2 roky
    uz se ted nenabizi!

Standardní

uz se ted nenabizi!
    Hm jo tak ten tarif jsem mel taky, v dubnu 2004 nam Nextra natvrdo vypovedela smlouvu. To ten net asi moc nevyuzivas, kdyz se Nextre vyplati te jeste nechat na starem tarifu...

Jinak prave na tomto tarifu jsem mel takovy krasny FUP, kdy pres den to vubec nejelo (20-40kbit, 50% packet loss), v noci kolem 100kbit. FUP se vzdycky po dvou tydnech vratila do normalu, za dalsi dva dny zase zpatky

Je to docela zajimave, kdyz si vezmu, ze ode mne bydlis jenom kousek...
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Gargamel
    uz se ted nenabizi!
    Hm jo tak ten tarif jsem mel taky, v dubnu 2004 nam Nextra natvrdo vypovedela smlouvu. To ten net asi moc nevyuzivas, kdyz se Nextre vyplati te jeste nechat na starem tarifu...

Jinak prave na tomto tarifu jsem mel takovy krasny FUP, kdy pres den to vubec nejelo (20-40kbit, 50% packet loss), v noci kolem 100kbit. FUP se vzdycky po dvou tydnech vratila do normalu, za dalsi dva dny zase zpatky

Je to docela zajimave, kdyz si vezmu, ze ode mne bydlis jenom kousek...
    ja ze nevyuzivam net?
    jak se sem vkladaji obrazky? postnu sem vypis z nextry

vyuzivam ho mooooooooooooc
    nevypinam PC!!
    me to tak proste jede, pres celej den(jasne ze to nekdy jede pomaleji, ale to ja tak 8% z celyho dne!)
    ja si myslim, ze zalezi na lokalite, modemu a poskytovateli

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání