Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: nevidím druhy disk ve winxp

Standardní nevidím druhy disk ve winxp

Potřeboval bych poradit . Koupil jsem si nový HDD, vrazil jsem ho do compu jako primary master, naformátoval na NTFS a nahrál na něj win XP SP1. Starej disk se všema datama, kterej byl naformátovanej na FAT 32 jsem vrazil na slave a čekal jsem, že když systém nabootuje z toho novýho, tak budu moct normálně používat dva HDD. Jenomže ty data na starym HDD nejsou vidět, hlásí to, že disk není naformátovanej, resp. ve vlastnostech to zobrazuje formát RAW. Co s tím mám dělat, aby se mě zobrazovaly data i na tom starým disku?
    Intel Core2Duo 6600@3.0 GHz, Gigabyte GA-P35 DS3L, 4 GB DDR2 RAM A-Data Vitesta Extreme Edition , Asus EAH 5770 512MB DDR5, Samsung Spin Point F1 HD642JJ 640GB+Samsung SpinPoint 120GB, Nec 3520A.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    zkousel si se alespon namahat a najit si to?
    Samozřejmě namáhal, ale dával jsem tam FAT 32 a podobně, čehož tady jsou tuny., takže jsem to v tom nenašel. Nevěděl jsem, že problem je v tom RAW, takže díky za odpověď.
    Intel Core2Duo 6600@3.0 GHz, Gigabyte GA-P35 DS3L, 4 GB DDR2 RAM A-Data Vitesta Extreme Edition , Asus EAH 5770 512MB DDR5, Samsung Spin Point F1 HD642JJ 640GB+Samsung SpinPoint 120GB, Nec 3520A.

Standardní

Ja sem mel neco podobneho a zjistil sem, ze mam spatne zastrceny datovy kabel do disku a widle blaznili s nakym RAW. Zkoukni to.
    Jeste me napada spatne nastaveni jumperu.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání