mam takovej problem s timdle programkem - povede se mi stahnout image. ale dyz to pouziju v tomdle programu, tak to furt jako cd nebere - napr. star wars racer...nevite nekdo, jestli mam nejak prenastavit nastavenidik....
mam takovej problem s timdle programkem - povede se mi stahnout image. ale dyz to pouziju v tomdle programu, tak to furt jako cd nebere - napr. star wars racer...nevite nekdo, jestli mam nejak prenastavit nastavenidik....
jak to myslis ze to jako cd nebere? Prvni co me napada .. kdyz vybiras soubor kerej chces do virtualni mechaniky nacist tak dole zmen aby ti to ukazovalo vsecky soubory.. cili se ti tam pak ukaze i ten cd image co to pred tim neukazovalo a normalne ho pak muzes zvolit k nacteni
je to vono?
■C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ6 ■ 2gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
"As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■
zatim nevim, ale dik za radu...hned, jak se dostanu domu, tak to vozkoušim...dikPůvodně odeslal Hrochoslon
me deamon tools taky delaji problem.... v pohode jsem si ho nainstaloval a v klidu si muzu prohlizet virtualni cd. Kdyz chci ale spustit hru tak mi to udela error a napise mi to hlasku: "Deamon is installed but locked. Please unlock deamon tools and restart aplication" Zkousel jsem rizne menit nastaveni, dival jsem se do amnualu ale nic nepomohlo ... muzete nejak pomoc?
tak to fakt nevim;0)ja to nainstaloval a sem v pohode - akorat teda mi neslape star wars racerPůvodně odeslal Fenol
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)