Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: daemon tools - problem

Junior Member
    Vliv
    252

Standardní daemon tools - problem

mam takovej problem s timdle programkem - povede se mi stahnout image. ale dyz to pouziju v tomdle programu, tak to furt jako cd nebere - napr. star wars racer...nevite nekdo, jestli mam nejak prenastavit nastavenidik....

Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    296

Standardní

jak to myslis ze to jako cd nebere? Prvni co me napada .. kdyz vybiras soubor kerej chces do virtualni mechaniky nacist tak dole zmen aby ti to ukazovalo vsecky soubory.. cili se ti tam pak ukaze i ten cd image co to pred tim neukazovalo a normalne ho pak muzes zvolit k nacteni
    je to vono?
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Junior Member
    Vliv
    252

Standardní

Citace Původně odeslal Hrochoslon
    jak to myslis ze to jako cd nebere? Prvni co me napada .. kdyz vybiras soubor kerej chces do virtualni mechaniky nacist tak dole zmen aby ti to ukazovalo vsecky soubory.. cili se ti tam pak ukaze i ten cd image co to pred tim neukazovalo a normalne ho pak muzes zvolit k nacteni
    je to vono?
    zatim nevim, ale dik za radu...hned, jak se dostanu domu, tak to vozkoušim...dik

Standardní

me deamon tools taky delaji problem.... v pohode jsem si ho nainstaloval a v klidu si muzu prohlizet virtualni cd. Kdyz chci ale spustit hru tak mi to udela error a napise mi to hlasku: "Deamon is installed but locked. Please unlock deamon tools and restart aplication" Zkousel jsem rizne menit nastaveni, dival jsem se do amnualu ale nic nepomohlo ... muzete nejak pomoc?

Junior Member
    Vliv
    252

Standardní

Citace Původně odeslal Fenol
    me deamon tools taky delaji problem.... v pohode jsem si ho nainstaloval a v klidu si muzu prohlizet virtualni cd. Kdyz chci ale spustit hru tak mi to udela error a napise mi to hlasku: "Deamon is installed but locked. Please unlock deamon tools and restart aplication" Zkousel jsem rizne menit nastaveni, dival jsem se do amnualu ale nic nepomohlo ... muzete nejak pomoc?
    tak to fakt nevim;0)ja to nainstaloval a sem v pohode - akorat teda mi neslape star wars racer

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání