po preinstalaci windows nejde spustit sluzba firewallu, zrejme se pri preinstalci poskodila, jenze pokud ta nebezi jsou prichozi porty blokovany takze co s tim![]()
po preinstalaci windows nejde spustit sluzba firewallu, zrejme se pri preinstalci poskodila, jenze pokud ta nebezi jsou prichozi porty blokovany takze co s tim![]()
Co takhle FW z WinXP vypnout a nastavit ze pouzivas svuj vlastni FW ? Samozrejme nejaky co nejrychlleji nainstalovat...
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
Původně odeslal Heady
nejde spustit sluzbu Brána firewall takze ho ani nemuzu nastavovat, tj. vypnout, zapnout, povolit vyjimky atd.
logicky by pri vypnute sluzbe mel byt firewall vypnuty, ale zrejme sit proste prichozi provoz blokuje
Aha, tj jsem nevedel. Pokud to nejde ani pres centrum zabezpeceni, tak to nevimkrom reinstallu..
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
Mě taky z nějakýho důvodu přestal fungovat win firewall (možná to bylo nějakým mojim zásahem, nevím), služba úplně zmizela a když se pokusím spustit nastavení tak mi to hodí "Z důvodu neznámého probléme nemůže systém Windows zobrazit nastavení brány firewall systému Windows".
Nainstaloval jsem jinej firewall, ale jsem měl problémy, že mi to blokovalo nějaký porty i když byly v novym fw povolený. Pomohl mi příkaz. Zkoušel jsem v tom hodně věcí, tak nevim co pomohlo, ale asi netsh firewall delete.Kód:netsh firewall
tak jsem to cely prolezl, delete to nebudePůvodně odeslal Smitka
ale FW by mel vypnout tenhle prikaz, ale protoze je FW poskozeny tak se neporovede, potreboval bych vedet jak cely FW proste odstranit
Kód:C:\WINDOWS\system32>netsh firewall set opmode mode = DISABLE UPOZORNĚNÍ: Nelze získat informace hostitele z počítače: [PC]. Některé příkazy n emusí být k dispozici. Třída není zaregistrována Služba nebyla spuštěna.
tak nakonec po restartu nektery z tech prikazu zabral a FW konecne nic neblokuje
kurva kdyz to MS nezvlada ma to umoznit alespon vypnout, 90% co napisou je parodie
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)