Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: nefunkcni sluzba firewall ve windows xp SP2

Standardní nefunkcni sluzba firewall ve windows xp SP2

po preinstalaci windows nejde spustit sluzba firewallu, zrejme se pri preinstalci poskodila, jenze pokud ta nebezi jsou prichozi porty blokovany takze co s tim

Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    41
    Vliv
    250

Standardní Re: nefunkcni sluzba firewall ve windows xp SP2

Co takhle FW z WinXP vypnout a nastavit ze pouzivas svuj vlastni FW ? Samozrejme nejaky co nejrychlleji nainstalovat...
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Citace Původně odeslal Heady
    Co takhle FW z WinXP vypnout a nastavit ze pouzivas svuj vlastni FW ? Samozrejme nejaky co nejrychlleji nainstalovat...

nejde spustit sluzbu Brána firewall takze ho ani nemuzu nastavovat, tj. vypnout, zapnout, povolit vyjimky atd.
    logicky by pri vypnute sluzbe mel byt firewall vypnuty, ale zrejme sit proste prichozi provoz blokuje

Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    41
    Vliv
    250

Aha, tj jsem nevedel. Pokud to nejde ani pres centrum zabezpeceni, tak to nevim krom reinstallu..
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Mě taky z nějakýho důvodu přestal fungovat win firewall (možná to bylo nějakým mojim zásahem, nevím), služba úplně zmizela a když se pokusím spustit nastavení tak mi to hodí "Z důvodu neznámého probléme nemůže systém Windows zobrazit nastavení brány firewall systému Windows".
    Nainstaloval jsem jinej firewall, ale jsem měl problémy, že mi to blokovalo nějaký porty i když byly v novym fw povolený. Pomohl mi příkaz
    Kód:
    netsh firewall
    . Zkoušel jsem v tom hodně věcí, tak nevim co pomohlo, ale asi netsh firewall delete.

Citace Původně odeslal Smitka
    Mě taky z nějakýho důvodu přestal fungovat win firewall (možná to bylo nějakým mojim zásahem, nevím), služba úplně zmizela a když se pokusím spustit nastavení tak mi to hodí "Z důvodu neznámého probléme nemůže systém Windows zobrazit nastavení brány firewall systému Windows".
    Nainstaloval jsem jinej firewall, ale jsem měl problémy, že mi to blokovalo nějaký porty i když byly v novym fw povolený. Pomohl mi příkaz
    Kód:
    netsh firewall
    . Zkoušel jsem v tom hodně věcí, tak nevim co pomohlo, ale asi netsh firewall delete.
    tak jsem to cely prolezl, delete to nebude
    ale FW by mel vypnout tenhle prikaz, ale protoze je FW poskozeny tak se neporovede, potreboval bych vedet jak cely FW proste odstranit
    Kód:
    C:\WINDOWS\system32>netsh firewall set opmode mode = DISABLE

UPOZORNĚNÍ: Nelze získat informace hostitele z počítače: [PC]. Některé příkazy n
    emusí být k dispozici.
    Třída není zaregistrována

Služba nebyla spuštěna.

tak nakonec po restartu nektery z tech prikazu zabral a FW konecne nic neblokuje
    kurva kdyz to MS nezvlada ma to umoznit alespon vypnout, 90% co napisou je parodie

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Windows XP SP2 CZ (Updated)
    Založil EllE v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 199
    Poslední příspěvek: 23.11.2004, 09:48
  2. SP 2 - Microsofťácký, nebo danajský dar
    Založil vd v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 24.10.2004, 12:29
  3. Windows XP SP2
    Založil celebris v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 3