Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: TAKTOVANIE NX6800

Member Avatar uživatele snapcase
    Věk
    44
    Vliv
    254

Standardní TAKTOVANIE NX6800

rad by som spravil nieco s mojou kartou co sa tyka taktu,v rivatuneri mi ale nejde zaskrknut povolenie taktovania...niekde som cital ze ak su odomknute pipelines alebo Vunits,taktovanie uz nejde...tak som skusil dat 6 vertex na nulu(vypnut) aby bolo obnovene tovarenske nastavenie 12/5,ovsem aj tak sa s taktami nedalo nic robit.....ked som si vsak raz v rtuneri testoval teplotu tak asi po hodine hrania doom3,zbadal som na moje prekvapenie ze takt jadra sa zdvihol z 324 na 330,5 nieco podobne aj pamete...d.o.t.?....je to divne pretoze som mal za to ze d.o.t. mam vypnute,tak aj bolo....stretol sa niekto s niecim podobnim....,bude sa to dat taktnut niecim inym.....alebo je problem inde?
    AMD Athlon64 3000+@2500MHz;ArcticCooling Freezer64
    MSI K8N NeoPlatinum;2x512MB A-DATA Vitesta500MHz@417MHz(2,5-3-3-6-1T)
    MSI NX6800TD128 w/AC Silencer5@16/6(420/820);HDD WD Caviar 120GB SATA;FDD Teac
    DVD-RW Toshiba R5272;ENERMAX EG485P/AX(G);17"CRT Dell D1025HE;TT SmartCaseFan II

Standardní

na uvod by som skusil taktovat cez coolbits, ka nepojde (co by som sa cudoval, tak re-install ovladace)
    po odomknuti pip. sa u niekoho zhorsili moznosti taktovania ale nebolo to zablokovane
    zmena taktu z 342 na 330... to by som osobne povazoval za odchylku merania alebo odchylku frekvencie
    ked si pustis nejaky 'realtime' cpu freq. monitoring tak tiez kolise (aj ked nie asi o tolko ale vacsinou za desatinnou ciarkou; nemas slaby zdroj?)

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání