Ani nod ani avg nic mi tieto trojany neodstranilo dokonca ani utilita na ktoru sa AVG odvolava ako s nimi prec ?
Ani nod ani avg nic mi tieto trojany neodstranilo dokonca ani utilita na ktoru sa AVG odvolava ako s nimi prec ?
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
To vsetko som skusil este pred tym ako som sem napisal moj dotaz
no z toho co jsi napsal jsi zkousel jenom 3 antiviry...
ad ware a spy boot som skusil fakt ako prvi ste tu hrozne slaby ...skoda
no ja nevim. tak my sme tu slabi? a zkousel si tu hromadu dalsich rad co tam je? vetsina lidi si totiz mysli, ze staci hodit link na nejaky program, ktery vyresi vsechno aniz clovek musi zapnout mozek. chces abych ti sem napastoval z toho threadu jak postupovat nez se doberes konce?![]()
Ved kazdy nemoze vediet vsetko jeden je pilot a ini stavbar preto som sem prisiel ze si stym neviem poradit a potrebujem podrobny navod co s tym a ako sa tych trojanov zbavim krok za krokom .
![]()
Takže krok za krokom:
1) dokráčaš k PC
2) Zapneš monitor
3) Zapneš PC
4) Počkáš, kým nabehne systém
5) Pôjdeš do štart - Spustiť...
6) Napíšeš format c: /u
7) Potvrdíš
Počkáš kým dobehne
... a máš po probléme![]()
Alebo alternatíva #2: zapneš mozog (ak máš...) a skúsiš chvíľu uvažovať a riadiť sa radami, ktoré ti dal mISHA. Ver tomu že vie, o čom hovorí.
▌SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌
Teda by ste na nej wosklivy![]()
![]()
![]()
![]()
Nu ja nebudu o moc lepsi, poslu te na www.viry.cz![]()
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)