Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: dc++ zustane v tasklistu

Standardní dc++ zustane v tasklistu

zdar, kdyz vypnu dc++ tak mi zustane vyset v tasklistu mam nejnovejsi verzi 0.3034 nebo tak nejak.
    A chtel jsem se jeste zeptat jestli jsou jeste lepsi klienti a jakej je mezi nima rozdil
    DIk.

Standardní

Tohleto se mi taky obcas stalo, vyresil sem to tak ze sem to preinstaloval. Ono obecne décéčku chvilku trvá než se vypne, ale pokud ti tam fakt zustane, tak asi reinstal.
    Klientu je povicero, treba CZDC++ , a kterej je lepsi nez jinej bude asi vec nazoru...
    | P67 + 2500K@silent |

Standardní

Citace Původně odeslal ctrl_j
    Tohleto se mi taky obcas stalo, vyresil sem to tak ze sem to preinstaloval. Ono obecne décéčku chvilku trvá než se vypne, ale pokud ti tam fakt zustane, tak asi reinstal.
    Klientu je povicero, treba CZDC++ , a kterej je lepsi nez jinej bude asi vec nazoru...
    jo reinstalnul jsem to kdyz jsem instaloval novou verzi(nedavno) ale delsi dobu jsem ho v tasklistu po vypnuti nepozoroval, je mozny ze se fakt sam po case vypne no nic vyzkousim to.
    Chtel jsem taky vyzkouset CZDC++ akorat tusim ze podporuje segmentovany stahovani, ale nejsem si jisty. V cem je podle tebe lepsi ??

Standardní

No me treba CZDC++ zustava viset na firewallu. Ma nulovou aktivitu ale spojeni je tam porad. Neni ani v pameti jako proces a na firewallu ho porad vidim. ALe nejak extra mi to nevadi
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Standardní

Doporucil bych StrongDC++ 1.0 RC8, kvalita !
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

todle mi delaji snad vsechny DC a i muly

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání