Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Modelarska hmota na modding (Milliput)

Senior Member
    Vliv
    272

Standardní Modelarska hmota na modding (Milliput)

http://www.mashie.org/casemods/d3_06.html

Nevite nekdo co pouzivaji za hmotu?? napad me tak akorad modurit ale jinak nemam poneti? co myslite?

zmeneny nazov a premazane OT by MadCap
    doporucenie autorovi threadu: dvakrat meraj, jedenkrat rez! inak ...
    CPU: C2D 2140 2,6 Deska:GA-945-S3 RAM 2x1GB 667MHz CL5 VGA: Sapphire 2900pro/@XT Zdroj: Eurocase SuperSilent (PFC) 400W HDD: 320GB WD/KS a 2x250GB WD/KS, LG DVD-RW, Acer AL1916WAs - LCD 19"
    NTB: Toshiba Portégé R100 P-M 1,1ULV 768DDR 333, 40GB disk, Wifi, 12"LCD, 1Kg, Bat. (5)hod.

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

1) máme tu thread https://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=50677 kde už tento mod tuším je...

2) názov tej hmoty je Milliput (je to v tom článku aspoň 10x napísané) google to vyrieši
    SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌

Member Avatar uživatele szikula
    Věk
    41
    Vliv
    278

Standardní

kámoš to dělal z takové stavařské pěny ta co je v to preji co se dává například do vytěsnění oken
    AMD Athlon64 3000+@2115, Geil 1024MB DDR Dual 2,5 (dělička 166),
    MSI K8N SLI Platinium FSB 235 (HTT 4x), MSI GeForce 6600GT128MB SLI,
    Seagate Barracuda PATA 160GB, DVD-ROM NEC, DVD-RW LG

Senior Member
    Vliv
    272

Standardní

Citace Původně odeslal PeterM
    1) máme tu thread https://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=50677 kde už tento mod tuším je...

2) názov tej hmoty je Milliput (je to v tom článku aspoň 10x napísané) google to vyrieši

1) nechtel jsem tu probirat ten modding casu ale tu penu...
    2) ze je to Milliput jsem si precet taky nejsi jedinej co umi anglicky ale nenasel jsem co to je za material nebo nejakou alternatyvu toho materialu dostupnou u nas.

PS: pokud nemas chytrejsi pripominku nez google tak jsem priste radeji nic nepis. dik

Citace Původně odeslal MarKo
    kámoš to dělal z takové stavařské pěny ta co je v to preji co se dává například do vytěsnění oken
    vazne? a jde to obarvit? nemel by jsi nejakou fotku jak to vypada? taky me to napadlo ale nejsem si jistej jak to bude vypadat.
    CPU: C2D 2140 2,6 Deska:GA-945-S3 RAM 2x1GB 667MHz CL5 VGA: Sapphire 2900pro/@XT Zdroj: Eurocase SuperSilent (PFC) 400W HDD: 320GB WD/KS a 2x250GB WD/KS, LG DVD-RW, Acer AL1916WAs - LCD 19"
    NTB: Toshiba Portégé R100 P-M 1,1ULV 768DDR 333, 40GB disk, Wifi, 12"LCD, 1Kg, Bat. (5)hod.

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal pETSaa

2) ze je to Milliput jsem si precet taky nejsi jedinej co umi anglicky ale nenasel jsem co to je za material nebo nejakou alternatyvu toho materialu dostupnou u nas.

PS: pokud nemas chytrejsi pripominku nez google tak jsem priste radeji nic nepis. dik
    Pokiaľ si to niesi schopný nájsť, tak sa nad sebou radšej zamysli skôr, ako vyprodukuješ podobný text
    Ak niesi schopný pochopiť toto: http://www.milliput.co.uk/prod.htm a http://www.milliput.co.uk/how.htm tak sa choď hrať z plastelínou

BTW: podobné "dvojzložkové žuvačky" jeden čas zaplavovali TV reklamy (rôzne tie TV teleshopy...) - neverím, že si to nevidel. A v Baumaxe som podobnú hmotu videl. Ak by si nebol lenivý, tak by si ju videl tiež
    SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌

Senior Member
    Vliv
    272

Standardní

Pokiaľ si to niesi schopný nájsť, tak sa nad sebou radšej zamysli skôr, ako vyprodukuješ podobný text
    Ak niesi schopný pochopiť toto: http://www.milliput.co.uk/prod.htm a http://www.milliput.co.uk/how.htm tak sa choď hrať z plastelínou

BTW: podobné "dvojzložkové žuvačky" jeden čas zaplavovali TV reklamy (rôzne tie TV teleshopy...) - neverím, že si to nevidel. A v Baumaxe som podobnú hmotu videl. Ak by si nebol lenivý, tak by si ju videl tiež
    no vidis a to je presne to co jsem chtel... aby mi nekdo kdo ma cas to hledat nebo to vi rek ze to najdu v baumaxu... (jeste preste co a jdu to koupit). proste jsem jen cekal ze na to nekdo koukne a bude vedet... mas pravdu ze se mi to nechtelo zdlouhave hledat... mrknu do baumaxu....

jinak co barvy? pouziju asi barvicky na modely a pak lak. Nebo neco jinyho?

Standardní

no vidis a to je presne to co jsem chtel... aby mi nekdo kdo ma cas to hledat nebo to vi rek ze to najdu v baumaxu... (jeste preste co a jdu to koupit). proste jsem jen cekal ze na to nekdo koukne a bude vedet... mas pravdu ze se mi to nechtelo zdlouhave hledat... mrknu do baumaxu....

takze ... lenivost a neochota hladat sposobuju "zas.ieranie" sekcii a fora balastom a hlupostami, keby si vhodnejsie formuloval nadpis a priamo polozil otazku v style > kde v cr kupim hmotu XYZ pouzitu na XYZ mode odtialto > link <
    tak nikto nepovie ani slovo ... nabuduce FAKT uvazuj ... vo FAQ je tusim aj link na zakladne pravidla etikety na fore kde je zahrnute aj ako sa pytat ..
    a k veci? no zaujimavy material pre rozne umelecke kreacie alebo takto stylyzovane modifikacie (ci skor kreacie) .. farbenie budes mat najskor uvedene na tom co si kupis, teda s cim to spolupracuje a s cim nie
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní Re: Modelarska hmota na modding (Milliput)

Nevite nekdo co pouzivaji za hmotu?? napad me tak akorad modurit ale jinak nemam poneti? co myslite?
    Jak jsem si to i já přečetl, je to materiál Milliput.

Používá v modelařině, více třeba zde:
    http://www.pavlous.cz/figurky/navody/milliput.htm

Tam ti určitě poradí, kde to koupit u nás, než abys musel lítat po pochybných obchodech ....Když to zjistíš, dej prosím vědět, taky mně to zajímá..
    A kdyby tady tato zráva už nebyla, hoď mi to prosím na SZ. Díky...

Standardní

Prodejna Artur

ceny jsou od 169 do 238 kč....

Zbývá to jen vyzkoušet ...

Senior Member
    Vliv
    272

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap

takze ... lenivost a neochota hladat sposobuju "zas.ieranie" sekcii a fora balastom a hlupostami, keby si vhodnejsie formuloval nadpis a priamo polozil otazku v style > kde v cr kupim hmotu XYZ pouzitu na XYZ mode odtialto > link <
    tak nikto nepovie ani slovo ... nabuduce FAKT uvazuj ... vo FAQ je tusim aj link na zakladne pravidla etikety na fore kde je zahrnute aj ako sa pytat ..
    a k veci? no zaujimavy material pre rozne umelecke kreacie alebo takto stylyzovane modifikacie (ci skor kreacie) .. farbenie budes mat najskor uvedene na tom co si kupis, teda s cim to spolupracuje a s cim nie
    dekuju.
    ja jsem samozdrejme hledal obchod kde by se to dalo koupit, ale nenasel. priznavam ze nadpis byl spatne formulovanej. koukam ze Dudu mel vic stesti... a nikde jsem tohle tema nenasel a proto jsem ho zde zalozil.

Senior Member
    Vliv
    272

Standardní

Citace Původně odeslal Dudu
    Prodejna Artur

ceny jsou od 169 do 238 kč....

Zbývá to jen vyzkoušet ...
    tez uz vyresit jen ty barvy. co myslis... ja bych pouzil modelarsky barvy a lak..

Standardní

Já bych se toho nebál,
    podle obrázku bych to tipnul,
    že po vytvrdnutí to je na první pohled jako modurit.
    A použil bych modelářské barvy,
    nebo bych vyzkoušel na větší plochy sprej ....

Ale kdy se k tomu dostanu ......

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání