Stránka 1 z 4 1234 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 89

Téma: Commander´s 1st CaseMod

Standardní Commander´s 1st CaseMod

Tak konecne jsem to nejak dal dohromady..

Prosim berte na vedomi co je dale napsano
    Dlouho jsem nevedel jestli jenom galerii nebo i popis, nakonec jsem se rozhodl pro kratky popis abych to taky trosku obhajil.. Neni to zadny zlomovy case, ani hlavne nema, jde o funkcnost.. Ostatne ja ani nevim co bych na tom dale mohl udelat.

Takze tady link, at se Vam libi !

http://www.commander.wz.cz/case.htm

Budu rad za jakekoliv poznatky

EDIT: jo a zapomel jsem ma to byt DECENTNI case
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

no mne sa paci, povedal by som ze to je skoro profesionalny, hlavneje to krajsie ako thernaltake X-Caser ci co to je.
    drzim paklce, je to supr

Standardní

Jojo, moc se mi to líbí, a né jak výtvor od luke chiptuning
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

moc hezký! presne takovy styl se mi libi... cista prace, decentni, a hlavne zadne prehnane neony...

Standardní

euummmm uummm... tak si to sectem, okenko do case, modry podsviceni vseho, odhlucneni neni na cely jedny bocnici mno to maaame....

neee to by si me asi zabil )) ted te jednou vyjimecne pochvalim, taksi toho vaz, jediny co muzu rict: EXCELENT WORK

Standardní

Pekne, decentni a LCD rulezni

A abych si opet trosicku rypnul. To okno nahore bych spis hodil nad mechaniky a tem taky jeno nedelil, no pouze muj osobni nazor. JInka ot mysto je jak delany pro vymenik rozumny velikosti.

Ale rozhodne se mi to libi, na stul bych so to klidne dal. A nebal se ze od toho oslepnu.

BTW to LCD je z lcd4you.de nebo bastl jako stoobi

Standardní

Mě se to taký dost líbí! Na to že je to tvůj první teda dostaneš 9/10!
    CPU: Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz@2.8GHz (7x400MHz) CPU Cooler: CoolerMaster RR-PCH-S9U1 Hyper TX MotherBoard: MSI P35 NEO-F - Intel P35 Memory: 2x Geil DIMM 2048MB DDR II 800MHz Kit (GX22GB6400UDC) GPU: EVGA GeForce GTS 250 512MB Storage #1: Western Digital WD10EAVS - 1TB Storage #2: Western Digital WD10EAVS - 1TB Storage #3: Seagate Barracuda 7200.10 ST3500630AS - 500GB SATA II Storage #4: Samsung HD501LJ - 500GB Storage #5: Samsung EcoGreen F2 - 1,5TB Drive: Samsung SH-S183L PSU: Fortron Blue Storm II FSP500-60THN/THN-P 500W Monitor: Fujitsu-Siemens ScaleoView S20-1W Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000SWA
    Letenkykmori.cz

Standardní

Zatím Vám všem díky, trošku jsem měl obavy jak první počin tady dopadne

Kazdic: je to bastl neco jako stoobi, ale jiny - lepsi samozrejme
    EDIT to kazdic: S vodou jsem nepocital, v dalsim case uz bude. Co se tyce okna v mechanikach tak zaruka.....
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

Tak Commandere gratuluju, musím říct, že je to pěkný...decentní řešení a vypadá fakt pěkně...

Ale přeci jen pár detailů bych vytkl, jestli můžu a to zpracování těch děr na zadní fany, vypadá to dost amatersky vyřezáno, příde mi, že by to šlo určitě zamaskovat lépe, např kus plexi, které by bylo přes oba fany a do něj vyříznou čisté dvě 80mm díry, stříknou na černo a třeba přinejtovat na plech....určitě by to vypadlo o mnoho lépe, a potom ještě LCD, které by mohlo být ve dvýřkách lépe zamaskováno, myslím zevnitř, taky něším překrýt a stříknou na černo+kabílky dát do flexa, jestli to tak není, na fotce to myslím bylo holé...ale jinak perfektní práce a za takovej case bych se nestyděl...

Mě osobně se tenhle Casetek nelíbí, udělal bych komplet novej přední panel, ale jinak paráda!!!

Standardní

Tak, takto ma casemod vypadat. Upravy totiz nepostradaji jednu vitalni vec - smysl. Okno - ok, beru, je hezky se divat jak se toci (nebo zasekly vetraky. Ovsem krome toho okna, jez je dobry akorat tak na pokoukani a leckomu to staci, aby to nazyval casemodding, maji vsechny ostatni upravy (a ze jich neni malo) svoje opodstatneni.

A co se tyce vetraku na pruzinkach, tak rozhodne souhlasim - kdo neuslysi, neuveri.

Jeste bych se zeptal - co to je za vetraky (predpokladam AC) a na kolik je mas.
    AMD Opteron144 - Noctua NH-U12 pasiv | Gigabyte K8NSC-939 nF3 | 2x 512 MB DDR400 Mushkin | Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB + Thermaltake CL-G0003 | Hercules DigiFire 7.1 | Seagate Barracuda 7200.7 120GB | Seagate Barracuda 7200.8 250GB | CDROM NEC 24x | Lian Li PC-7A Plus | Enermax Liberty EL400AWT 400W | Samsung SyncMaster 730BF

Standardní

JO a ještě jsem zapomněl to horní okno, to se mi moc nelíbí, myslím, že by mohlo být větší, třeba přes půlku case a ne jen takovej trojúhelníček, ale všechno je věc názoru...

Standardní

Citace Původně odeslal Stoobi
    Tak Commandere gratuluju, musím říct, že je to pěkný...decentní řešení a vypadá fakt pěkně...

Ale přeci jen pár detailů bych vytkl, jestli můžu a to zpracování těch děr na zadní fany, vypadá to dost amatersky vyřezáno, příde mi, že by to šlo určitě zamaskovat lépe, např kus plexi, které by bylo přes oba fany a do něj vyříznou čisté dvě 80mm díry, stříknou na černo a třeba přinejtovat na plech....určitě by to vypadlo o mnoho lépe, a potom ještě LCD, které by mohlo být ve dvýřkách lépe zamaskováno, myslím zevnitř, taky něším překrýt a stříknou na černo+kabílky dát do flexa, jestli to tak není, na fotce to myslím bylo holé...ale jinak perfektní práce a za takovej case bych se nestyděl...

Mě osobně se tenhle Casetek nelíbí, udělal bych komplet novej přední panel, ale jinak paráda!!!
    Díky, tak naknec jsme se prece jenom dohodli

co se tyce zadnich der- mas naprostou pravdu jde o to, ze jsem jak jsem psal to delal dremelem, a kdo neuvidi, neuveri. JE TO NEHORAZNE PEVNY jak jsem psal, 3 kotouce v prdeli. urcite by to slo zamaskovat, uz jsem nemel sily... ale pripostim Tvou kritiku, je naprosto opravnena

co se tyce zakryti LCD tak to uz nesouhlasim, protoze jak sis vsiml tak zadek je vroubkovany a jsou tam vypinace a knofliky regulatoru, a ty presne zapadaji do tech vroubek na dvirkach. Kvuli nim je taky rozmisteni vypinacu takove jake je. Kdybych to prekryl tak muzu kvuli regulatoru jenom z pulky a to by nemelo IMHO moc smysl

EDIT:
    JO a ještě jsem zapomněl to horní okno, to se mi moc nelíbí, myslím, že by mohlo být větší, třeba přes půlku case a ne jen takovej trojúhelníček, ale všechno je věc názoru...
    presne, vec nazoru. nema to byt vytrina, jenom jsem se tim zbavil dir po tom multifunkcnim panelu, a me prijde takhle nejlepsi

Standardní

Commander -> nice work akurat neviem ci ta nebude niekto z miestnych kritizovat za ten vylaserovany napis na bocnici :P (pre istotu: dufam ze vsetci pochopili, ze je to JOK3 )
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Citace Původně odeslal Commander

Díky, tak naknec jsme se prece jenom dohodli

co se tyce zadnich der- mas naprostou pravdu jde o to, ze jsem jak jsem psal to delal dremelem, a kdo neuvidi, neuveri. JE TO NEHORAZNE PEVNY jak jsem psal, 3 kotouce v ***. urcite by to slo zamaskovat, uz jsem nemel sily... ale pripostim Tvou kritiku, je naprosto opravnena

co se tyce zakryti LCD tak to uz nesouhlasim, protoze jak sis vsiml tak zadek je vroubkovany a jsou tam vypinace a knofliky regulatoru, a ty presne zapadaji do tech vroubek na dvirkach. Kvuli nim je taky rozmisteni vypinacu takove jake je. Kdybych to prekryl tak muzu kvuli regulatoru jenom z pulky a to by nemelo IMHO moc smysl

EDIT:
    presne, vec nazoru. nema to byt vytrina, jenom jsem se tim zbavil dir po tom multifunkcnim panelu, a me prijde takhle nejlepsi
    Počkej, to LCD jsem nějak nepochopil, za ním máš mechaniky, takže by jeho překrití ničemu nevadilo a ten kabel+konektor tam dost svítěj, alespoň podle mě...ale nevím, působí to tak asi jen na mě...jinak je to ok, ale na těch fanech bys asi měl ještě zapracovat...

Standardní

na jedné fotce píšeš co dodat... a já ti odpovím už nic nedodávej! je to precizní a moc pěkný přitom né přehnaný prostě jsi z moc pěknýho casu udělal ještě mnohem hezčí takže odemně 10/10 nemám k tomu co dodat great work!
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

Citace Původně odeslal Ladron
    na jedné fotce píšeš co dodat... a já ti odpovím už nic nedodávej! je to precizní a moc pěkný přitom né přehnaný prostě jsi z moc pěknýho casu udělal ještě mnohem hezčí takže odemně 10/10 nemám k tomu co dodat great work!
    jůů díkes chlapi

Senior Member Avatar uživatele bukva
    Věk
    39
    Vliv
    294

Standardní

Me by pri tvym dbani na detaily prislo nejlapsi ty diry zatmelit, zabrousit a prestrikat na cerno - rozhodne by to vypadalo lip, nez kdyz z toho ted trci 20 hlavicek sroubku
    Jinak vsechna cest - krome originality tomu nechybi vubec nic (ale - ma neco novyho vymslet v nasich podminkach? Ovsemze ma!)
    Myšlení zkresluje realitu.

Standardní

Je to supr case! Hodnotim 10/10!

Standardní

Citace Původně odeslal bukva
    Me by pri tvym dbani na detaily prislo nejlapsi ty diry zatmelit, zabrousit a prestrikat na cerno - rozhodne by to vypadalo lip, nez kdyz z toho ted trci 20 hlavicek sroubku
    Jinak vsechna cest - krome originality tomu nechybi vubec nic (ale - ma neco novyho vymslet v nasich podminkach? Ovsemze ma!)
    jj ty diry uz nechte dirama, vim o nich, trebas na to jeste vlitnu. Hlavicky se mi libi, jsou tak schvalne

ad originalita: a co nick v bocnici? ja to jeste nevidel nikde (no flame pls!)

Standardní

Sorry, ale nemohl jsem si pomoct...NEVIDĚL?

Senior Member Avatar uživatele bukva
    Věk
    39
    Vliv
    294

Standardní

Tak treba Stoobi: http://stoobis-tuning.wz.cz/mod3.JPG
    I kdyz je pravda, ze on to ma leve bocnici, takze co se tyce nicku na PRAVE bocnici, tak mas mozna original ..
    Me se ten tvuj mod ale presto libi takze bych mu dal 8,5/10 (coz je velmi vysoke hodnoceni)

Stoobi> tak me napada - muzete si s Commanderem vysvetlit, kdo tam mel ten nick driv
    Myšlení zkresluje realitu.

Standardní

Citace Původně odeslal bukva
    Tak treba Stoobi: http://stoobis-tuning.wz.cz/mod3.JPG
    I kdyz je pravda, ze on to ma leve bocnici, takze co se tyce nicku na PRAVE bocnici, tak mas mozna original ..
    Me se ten tvuj mod ale presto libi takze bych mu dal 8,5/10 (coz je velmi vysoke hodnoceni)

Stoobi> tak me napada - muzete si s Commanderem vysvetlit, kdo tam mel ten nick driv
    Tohle je hezčí... http://stoobis-tuning.wz.cz/mod22.jpg

Ne, jinak to máš Comme hezký...je to taky laserem?

Standardní

Tak tohle se mi vazne hodne libi. Skvele. Hlavne se mi libi,ze to neni prepalcany.

One more turn, one more turn, one more turn .....

Standardní

@ comm

Tak a je tady teda i moje reakce...

no řekl sis o to sám, musím Tě pochválit. Za tu práci s umístěním LCDčka a připraveného regulátoru a za to, jak Ti celá sestava ladí.

Jinak to moc velká práce na designu není, vybral jsi dobrou startovní case (krabice na boty - hit (nejen) letošního léta), udělal (nechal udělat?) okno s nickem (fajn - super design), dal katodu, flexa, větráky - standard. Výsledek je fajn, až na ten divnej tvar a velikost okna na stropu - šlo to udělat větší a rovnou až do mechaniky (myslím, že to dělá Stoobi).
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

stoobi: máš taky pěknej nick, přísaham ze jsem to nevidel.. btw mam to tak od brezna (bocnici). co se tyce preklepu tak abyses nezblaznil

Luke_chiptuning: no toz diky presne tvoji reakci takova jaka je jsem cekakl.
    EDIT: stoobi je to vodou

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání