Mam dotaz mel jsem ve svym kompu 128 SDRAM na 133MHz jakmyle jsem upgrejdnul na 320MHz/133MHz tak se komp pri nacitani Windows XP resnul. Nevite cim to muze bejt.![]()
Mam dotaz mel jsem ve svym kompu 128 SDRAM na 133MHz jakmyle jsem upgrejdnul na 320MHz/133MHz tak se komp pri nacitani Windows XP resnul. Nevite cim to muze bejt.![]()
uff ten cestyn, co?Původně odeslal Torch
co to znamena "upgrejdnul na 320MHz/133MHz" to jako ze si zvysil fsb? nebo si pridal ram a jenom si misto MB napsal MHz?![]()
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
pridal jsem novy dva moduly
a nebyl by pan tak laskav a nenapsal nam netelepatum JAKE MODULY TO JSOU A DO JAKE DESKY JE VLOZIL?![]()
no tak 1. modul je Infineon HYS64V16220GU-7.5 128 MB PC133 SDRAM
2. modul je NOname 128 Mb PC133
3. modul je taky NOname 32MB PC133
Deska: Gigabyte GA-7ZM(P) KT133
Omluvam se jsem zacatecnik.
![]()
a dela to i kdyz zkusis odebrat jeden z tech pridanych modulu ( samozrejme ze je nutno vyzkouset odebrani obou )? pote neni od veci stahnout si memtest86 nebo goldmemory a provest test jestli pamet neni vadna. az tohle provedes, tak dej vedet.
EDIT: testovat pameti je samozrejme nutne kazdou zvlast. rekl bych, ze nejspis bude problem v te 32M. dalsi vec je, ze se ta pamet nemusi snaset s ostatnimi pripadne s deskou.
jo dik.
Ale ja tedkon jedu na 290MB PC100 a jakmyle to zvednu na PC133 tak kdyz chci spustit nejakou hru tak se to resne. A pri tech 320MB PC133 nebo PC100 se nezpustí WinXP.
Zkusim ty programky.![]()
jen by me zajimalo, pokud mas 2x128 + 1x32, tak kde jsi vzal tech 320MB?
jinak je evidentni, ze jedna ( ci obe ) ty pameti proste nestihaji...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)