Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Poraďte začátečníkovi s DirectWire a vůbec softem k Prodigy

Standardní Poraďte začátečníkovi s DirectWire a vůbec softem k Prodigy

Pořídil jsem si Aureona Spacea a Flashnul jsem ho na Audiotrak Prodigy. Tak teď trošku bojuju s nastevením.
    Hlavní konzoli jsem jakžtakž prozkoumal, ale třeba vůbec nechápu Directwire. Mám za to že je to nějaký přesměrování jednotlivých kanálů mezi různé ovladače. Nemám tam nic spojeno a myslím si že to je asi fuk, pokud nebudu nic nahrávat přes profi programy. Je to tak?
    Ještě mě zajímá, jestli je lepší zvolit automatickou volbu samplerate, nebo natrvrdo fláknout 192?
    Pokud byste věděli ještě jakýkoliv tipy a triky, tak za ně budu vděčnej.
    Díky moc

EDIT:Pokud budete něco vysvětlovat k Directwire, tak pro snazší domluvu se hodím screen, snad to pomůže.
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

Standardní

Ja jsem ted flashnul Chaintech AV710 na Prodigy (kvuli driverum), sice pojedu jenom na digi-out ale to je fuk. Na ten directwire jsem nasel na strankach audiotraku nejakej tutorial, ale stejne tomu moc nerozumim, ale pro normalni pouzivani je to fuk. POdle directwire koukam ze mas starsi drivery, jsou uz novejsi s directwire3.0 Jinak jelikoz jedu na externi DAC pres optiku tak muzu jet maximalne na 96kHz. Dac mi zas neumi samplerate pod 32kHz, nejaky starsi veci mam na 22kHz, takze to mam nastaveny natvrdo na 96.

Zarazilo me, ze v tech driverech neni regulace hlasitosti pro digital out (nebo jsem ji nenasel?) a za dalsi, ze nemuzu regulovat hlasitost jednotlivejch kanalu ve stereosignalu (L a P). To jsou jedny z mala veci ktery me na rozdil od referencnich VIAckejch driveru chybi. Kazdopadne cert vem VIA a jeji zabugovany ovladace
    When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.

Standardní

No nový drivery i s DW jsem už taky stáhnul, ale problém to nevyřešilo, takže zas nic nevím.
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

Standardní

Na DW se vykasli a Fs nastav podle uvazeni. Pokud neco nastavis natvrdo, tak se bude vsechno v driverech resamplovat na tebou zvolenou hodnotu Fs, rek bych ze na 192kHz to bude zrat nezanedbatelny % vykonu. POkud ti to nevadi, tak nevidim duvod proc to tak nenechat.
    When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání